Vegan eten en drinken is hip!
View this email in your browser

Vegan eten en drinken is hip. En niet alleen dat, het is beter voor de dieren, het klimaat, en als je plantaardige voeding goed aanvult is het ook nog eens gezond. En lekker. Daarom hebben we een Puur! vegan recepten e-book voor jou gemaakt. Download 'm nu meteen! Gratis. Met de lekkerste recepten van de Puur! uit eten hotspots.  

Recept maïssoep met kokos


Een van de lekkere gerechten in het Puur! vegan recepten e-book is maïssoep met kokos. Het recept is van Puur! hotspot Spirit. Je vindt Spirit Restaurant in Amsterdam en Rotterdam. Download jouw GRATIS Puur! vegan recepten e-book.

Kerstmarkt

Ben jij al bezig met Kerst? In december zijn veel mensen druk. Noteer daarom alvast in je feestagenda: zondag 16 december Kerstmarkt bij Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee van 10:00 tot 16:00 uur. Dit jaar met nóg meer biologische en duurzame producten. En natuurlijk met lekker Puur! eten en drinken.

Bindicafe in Amersfoort

Bindi yoga in Amersfoort heeft haar eigen vegetarisch restaurant met open keuken. Laagdrempelig en knus is Bindicafe. Met een aantrekkelijk menu waar je de hele dag terecht kan voor allerlei ontbijtjes, belegde broodjes, tosti’s, verwarmende soepen, wraps, burgers, zeer goed gevulde salades en de heerlijkste warme maaltijden. De porties zijn ruim en de prijs-kwaliteit daarmee fantastisch. 

Smaakmeesters in Antwerpen

Tegen een uitnodiging voor culinair stadsfestival Smaakmeesters in Antwerpen zeg ik JA! Samen met Puur! stagiaire Vief ben ik op zaterdagochtend al op tijd op station Arnhem Centraal. Met de trein reizen we naar Antwerpen. Food festival Smaakmeesters staat op ons programma. Meer dan honderd restaurants, lunchrooms, cocktailbars, bonbon- en overige speciaalzaken doen mee. Naar wens proef je van lekkere hapjes, cocktails, desserts en meer lekkers. Check Puur! tips in Antwerpen!

Sifnos, cycladen eiland in Griekenland

Sifnos, een eiland in de westelijke Cycladen is relatief gezien nog onontdekt. Nederlanders kom je er vrijwel niet tegen, wel opmerkelijk veel Fransen. Heerlijk rustig is ‘t, vooral zo buiten het hoogseizoen. Deze dagen ga ik op zoek naar restaurants die traditioneel eten en drinken serveren, liefst met een moderne twist. Het eiland is in culinair opzicht geïnspireerd door de Griekse chef Nikolaos Tselementes, naar wie het jaarlijkse culinaire festival is genoemd. Lees hoe leuk 't was in Griekenland

Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Copyright © 2018 Puur! uit eten

Ons adres is:
Puur! uit eten Mauvestraat 37 Arnhem, GE 6813 JK Netherlands

Je ontvangt de Puur! uit eten nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
  uitschrijven | e-mailadres wijzigen


Email Marketing Powered by Mailchimp