Zo moet de supermarkt voedselverspilling verder terugdringen
| Vegan Fresco wil naar 100 winkels | | |
|
| Koelverse kansen liggen in tapas en lunch | | |
|
| (advertorial) | Van festival naar supermarkt | Karma Kebab ontwikkelde een plantaardige versie van kebab voor muziekfestival Lowlands. De coronacrisis zorgde voor een versnelde omschakeling naar de retail. Wat betekent dit voor innovatie en productie? Hoor het tijdens de online Food Process Update op 13 april. | |
|
| | Acht vragen over klimaatneutrale zuivel van Arla | | |
|
| Oud-Unilever-zwaargewicht Kruythoff vegan-baas met ambitie | | |
|
| Peddler: De gemakszoeker op de wenken bediend | Ik werd op Instagram benaderd door een bedrijf dat Peddler heet, met de boodschap: Het beste van Amsterdam, dezelfde dag thuisbezorgd, 50.000 lokale producten op je stoepje. | |
|
| Deze themanieuwsbrief blijven ontvangen? | De Distrifood themanieuwsbrief over Het Nieuwe Eten houdt u op de hoogte over gezond en bewust eten en wat dit betekent voor foodretailers en het assortiment in de supermarkt. Wilt u deze nieuwsbrief elke maand blijven ontvangen? Of wilt u geen updates meer over Het Nieuwe Eten? | |
|
| Zo moet de supermarkt voedselverspilling verder terugdringen | WAGENINGEN - Toine Timmermans, directeur van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling, zegt dat supermarkten nog heel veel kunnen doen om voedselverspilling terug te dringen. | |
|
| Wilt u zonder belemmeringen gebruik maken van Distrifood.nl, inclusief toegang tot de digitale magazines? Sluit dan een voordelig online-abonnement af en lees onbeperkt vanaf €14,40 per maand. | |
| |
|
|