In dit artikel lees je hoe je zorgt dat vergaderingen echt korter duren en effectief zijn.
Mail niet goed leesbaar?Bekijk 'm online
Meereffect nieuwsbrief
 
 
Vergader met korting
Wie kent het niet: een vergadering loopt uit en is nog lang niet klaar. En dan nog de rondvraag, waarbij iedereen nog van alles meldt. Je zit ongemakkelijk op je stoel, want je hebt nog zoveel te doen en daar is steeds minder tijd voor.

Lees in het artikel hoe je vergaderingen korter houdt.
Uitgelicht
Wat is Streamline Certified?
Hoe krijg je andere mensen in beweging? Hoe zorg je ervoor dat jouw e-mails wél worden gelezen en je op tijd het juiste antwoord krijgt? Streamline Certified helpt je om op een positieve manier meer van anderen gedaan te krijgen, door zelf beter te communiceren.

In onze eendaagse Streamline Certified training leren we je om meer te bereiken met je communicatie via de e-mail, documenten, presentaties en in besprekingen. Ben je nieuwsgierig? Volg ons gratis webinar en maak kennis met Streamline Certified!

Extra GTD Intensief Training
Omdat veel mensen interesse hebben in onze GTD Level 1 Intensief Training is op maandag 25 en dinsdag 26 juni een extra training ingepland, in Hotel de Klepperman in Amersfoort. Wil je nog voor de zomer een goede start maken met GTD? Schrijf je dan nu in voor deze training.
Aankomende trainingen
24-05-2018 Streamline Certified Basistraining in Utrecht
Meer info en aanmelden

29-05-2018 Getting Things Done Level 1 Training in Amersfoort

Meer info en aanmelden

12-06-2018 Getting Things Done Level 2 Training in Amersfoort
Meer info en aanmelden

Goede inhoudelijke training waar je in de praktijk mee verder kunt.
Sander Bennink, Payned Payrolling bv
Questions & Actions!
Q: De teammanager heeft nogal de neiging lang van stof te zijn in vergaderingen. Dat is enerzijds fijn, want we weten heel veel van wat er reilt en zeilt, maar anderzijds is elke bespreking lang en nogal eenzijdig wat betreft de beurtverdeling. Ik zou dat wel anders willen, maar hoe bespreek ik dat?

A: Je mag ervan uitgaan dat iedereen die deelneemt aan een bespreking verantwoordelijk is voor de kwaliteit ervan. Dat is niet alleen de zorg van de voorzitter. Dus bespreek gerust voor de volgende vergadering wat je waarneemt en of het een idee is de bespreking meer op ‘spreken’ te richten, dan op luisteren. Dat kan als de teammanager zijn mededelingen rondmailt en er ruimte voor vragen in de bespreking is.

Heb jij ook een productiviteitsvraag? Stel 'm gerust via info@meereffect.nl en wie weet komt jouw vraag in de nieuwsbrief!

Deel deze nieuwsbrief of stuur 'm door.

 
 
 
Heb je deze nieuwsbrief 'via-via' ontvangen maar wil je 'm voortaan direct zelf in je mailbox? Meld je dan hier aan en ontvang meteen onze gratis vijfdelige mini-training Getting Things Done.
Afzender: meereffect, Postbus 350, 3940 AJ Doorn. Telefoon +31 (0)343 421 381
E-mail info@meereffect.nl. Website www.meereffect.nl

Wil je het e-mailadres aanpassen waarop je deze nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.

Copyright © 2005 - 2018 Meereffect, alle rechten voorbehouden.
Meereffect is de officiële Getting Things Done® partner voor de Benelux.

Verstuurd naar: newsletter@newslettercollector.com

Uitschrijven

Het team van meereffect, Postbus 350, 3940 AJ Doorn, Netherlands