Laatste weekend van de KLM Werelddeal Weken!
Bekijk de online versie
WTC.nl - World Ticket Center - Elke reis, zo geregeld!
Suprise Suprise!


Het laatste weekend van de KLM Werelddeal Weken is aangebroken! En omdat er zoveel keuze is, hebben wij de beste Werelddeals voor je samengesteld. Bestemmingen die volgens ons écht de moeite waard zijn! Ga je voor ver of blijf je liever binnen Europa? Boeken kan tot en met 25 september met actiecode WERELDDEAL25.

Alle Werelddeals »


 
1. New York - vanaf € 469
Camperreis voor een bodemprijs

Er zijn genoeg redenen om naar deze wereldse stad te gaan. In The city that never sleeps kun je je 24/7 vermaken. Nergens vind je zo’n gave skyline en kun je zo goed shoppen. Tel daar indrukwekkende musea en Central Park bij op en je bent overtuigd van deze werelddeal!
Boek New York »
2. Florence - vanaf € 109
2. Florence - vanaf € 109

Toscane is een heerlijke vakantieregio met Florence als de parel! Bewonder kathedraal Duomo, slenter door luxe winkelstraten en over gezellige pleinen. Hadden we al gezegd dat je er verrukkelijk kunt eten?


Boek Florence »
3. Bangkok - vanaf € 599
3. Bangkok - vanaf € 599

Deze bijzondere bestemming heeft een mooie mix van traditionele cultuur en het moderne stadsleven. Denk: tempels, offers en paleizen maar ook een druk straatbeeld en grote winkelcentra. Nóg een heerlijke reden: Bangkok street food!

Boek Bangkok »
4. Londen - vanaf € 99
4. Londen - vanaf € 99

Met nog geen uurtje vliegen zit je in deze superleuke stad. Laat dit nou net de ideale stedentrip voor de herfst zijn. Waarom? Londen barst van de intieme, mooie parken die nu prachtige herfstkleuren hebben. Na je wandeling ga je voor een Engelse high tea of duik je de pub in. Love it!
Boek Londen »
Altijd als eerste op de hoogte van de beste deals? Volg ons op Facebook!
Neem contact met ons op: 020-6261011 of kom langs in de WTC.nl Travelshop.
Vliegtickets | Zonvakanties | Camperreizen | Rondreizen
  F      
Getoonde tarieven zijn vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en eventuele kortingen, excl. eenmalige boekingskosten ( € 35,- binnen Europa, € 39,- buiten Europa ) en eventuele bagagekosten. WTC.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden in deze nieuwsbrief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Je ontvangt deze mailing omdat je met newsletter@newslettercollector.com staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Wil je je uitschrijven? Log dan in op Mijn Profiel en wijzig je e-mailvoorkeuren.
Reacties op deze e-mail (reply) kunnen wij niet beantwoorden.