Steun ons ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Vergeet mij niet

Beste dierenliefhebber,

Heb je het bericht over Saar gezien? Saar was zo beschadigd, zwak en mager dat er een wonder nodig was om haar te helpen. Maar met de grenzeloze zorg en liefde van onze medewerkers en vrijwilligers kwam ze er weer bovenop.

Misschien heb je ons al geholpen. In dat geval bedankt! Ben je er nog niet aan toegekomen of heb je het bericht over Saar gemist? Dan kan dat alsnog. Want er zijn nog veel meer kwetsbare asieldieren die onze hulp hard nodig hebben.

Duizenden asielhonden verdienen een nieuwe kans
De Dierenbescherming helpt elk jaar meer dan 4.000 asielhonden zoals Saar. Opvang, medische zorg, speciale voeding, trainingen, trainingsmaterialen - het kost allemaal veel geld. Help jij ons daarbij?

Steun ons werk
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen