Wanneer ga jij naar Azië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Azië reizen van april!
 
Droom je van een avontuurlijke reis naar Azië? Ontdek onze top 10 reizen en laat je betoveren door de rijke geschiedenis, prachtige landschappen en heerlijk eten! En voordat je je koffers pakt, bekijk onze must-see reistip: De top 8 meest fotogenieke plaatsen van India 📸
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Langs de Hoogtepunten van Thailand
Vanaf € 1.395 - excl vlucht
Ontdek Thailand op een unieke manier met Riksja Thailand! Laat je betoveren door de prachtige hoogtepunten van dit land, maar dan net even anders. Deze reis neemt je mee op een avontuur door heel Thailand, waar je zowel de bruisende cultuur als de adembenemende natuur zult ervaren. Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van een drijvend huisje op de River Kwai en geniet van de serene rust op het Racha Praba-meer. Verken het tropisch regenwoud tijdens een spannende hike en bewonder de majestueuze kalksteenrotsen en lange zandstranden van Krabi. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Groepsreis Sulawesi
Vanaf € 3.295 - incl vlucht
Duik in de betoverende wereld van Sulawesi met Djoser! Laat je verwonderen door de majestueuze vulkanen, hagelwitte stranden en weelderige oerwouden die dit eiland te bieden heeft. Ontdek de geheimzinnige dorpjes van Torajaland, waar de Toraja’s hun unieke dodencultuur in stand houden. Snorkel tussen kleurrijke tropische vissen in de schitterende koraalriffen van de Togian-eilanden. Sluit je aan bij deze onvergetelijke reis en laat je meevoeren naar de wonderen van Thailand!
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Individuele Rondreis Verborgen Plekjes van China
Vanaf € 3.788 - incl vlucht
Ervaar de magie van China met 333travel! Vertrek vanuit het bruisende Chengdu, waar je wordt ondergedompeld in een zee van smaken en culturen. Reis dieper de bergen in naar de ambachtelijke Dong in Zhaoxing en bewonder hun meesterlijke creaties zonder spijker. Laat je betoveren door de authentieke dorpjes van Chengyang en wandel tussen de adembenemende rijstterrassen van Ping'an, bewoond door de legendarische Yao vrouwen met hun indrukwekkend lange haren. Sluit je reis af met een betoverende Li-cruise door de adembenemende karstlandschappen naar het pittoreske Yangshuo.
Bekijk deze 16-daagse reis
Familiereis Japan
Vanaf € 3.999 - incl vlucht
Stap aan boord bij Sawadee en laat je betoveren door de wonderlijke wereld van Japan! Ontdek een land waar eeuwenoude tradities naast cutting-edge technologie bestaan, waar het bruisende stadsleven van Tokyo contrasteert met de serene rust van authentieke Japanse tuinen. Deze familiereis biedt een unieke kans om de diversiteit van Japan te ervaren, van de chaotische straten tot de idyllische dorpjes en adembenemende natuurlandschappen. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Rondreis Oerwouden, Theeplantages en Stranden
Vanaf € 1.600 - excl vlucht
Beleef het betoverende West-Maleisië met Van Verre Reizen! Begin je avontuur in de bruisende metropool Kuala Lumpur, waar de majestueuze Twin Towers het indrukwekkende stadsgezicht domineren. Van daaruit verken je de weelderige jungle van Taman Negara en bewonder je de uitgestrekte theeplantages van de Cameron Highlands. Vervolg je reis naar het levendige Penang, waar je wordt betoverd door de Chinese Clanhuizen en schitterende tempels. Sluit je reis af op het idyllische Langkawi, waar je kunt ontspannen op de prachtige stranden en genieten van de rust onder wuivende palmbomen.
Bekijk deze 13-daagse reis
Natuurrondreis Noord- en Zuid-Vietnam Compleet
Vanaf € 2.229 - excl vlucht 
Laat je dromen uitkomen met SNP Natuurreizen in Vietnam! Van de charmante straten van Hanoi tot de adembenemende schoonheid van Lan Ha Bay, deze reis biedt een unieke mix van cultuur, natuur en avontuur. Verken met een lokale gids de prachtige bergdorpen en geniet van een 'homestay' ervaring die je nooit zult vergeten. Vaar tussen de mysterieuze karstbergen in Lan Ha Bay en reis vervolgens duurzaam met de trein naar het zuiden. Bezoek historische juweeltjes zoals Hué en Hoi An voordat je eindigt in bruisend Ho Chi Minh City. 
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Privéreis Ontdek het Authentieke India
Vanaf € 1.350 - excl vlucht
Betreed het magische rijk van India met Evaneos! Deze exclusieve reis neemt je mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis door centraal India, waar je de kans krijgt om de ware ziel van dit fascinerende land te ervaren. Van de wereldberoemde pracht van de Taj Mahal tot de spirituele sereniteit van de stoepa van Sanchi, van de verborgen schatten van de grotten van Ajanta & Ellora tot de intrigerende tempels van Khajuraho, elke hoek van India zal je betoveren met zijn unieke charme en rijke geschiedenis. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Rondreis Nepal Hoogtepunten
Vanaf € 1.775 - excl vlucht
Better Places nodigt je uit om mee te gaan op een Nepal Hoogtepunten Rondreis, waar je de rijke cultuur van dit fascinerende land kunt ervaren. Begin je reis met het verkennen van de bruisende straten van Kathmandu, voordat je de rustige schoonheid van Bandipur ontdekt. Laat je betoveren door de serene omgeving van Pokhara aan het schilderachtige Phewa Meer, voordat je op safari gaat in het Chitwan Nationaal Park. Sluit je reis af met een bezoek aan het middeleeuwse Bhaktapur en dompel jezelf onder in de historische pracht van deze bijzondere stad. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Huwelijksreis Cambodja
Vanaf € 3.250 - excl vlucht
Ervaar de ultieme romantiek tijdens een betoverende honeymoon in Cambodja met PANGEA Travel! Geniet van intieme diners op de meest idyllische plekjes en laat je verwennen in weelderige accommodaties. Verken de adembenemende tempels van Angkor, dompel jezelf onder in de bruisende sfeer van Phnom Penh, en ontdek het betoverende Cardamom Regenwoud vanuit je drijvende lodge. Sluit je reis af met pure luxe op het paradijselijke eiland Koh Rong, waar witte stranden en kristalhelder water op je wachten.
Bekijk deze 14-daagse reis
Selfdrive Reis Oman 
Vanaf € 1.695 - excl vlucht
Ontdek het betoverende Oman met Dimsum Reizen! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de rijke cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid van dit betoverende land. Verken de charmante lemen dorpen, duik in verfrissende wadi's, en laat je betoveren door de levendige sfeer van de vrijdag-souq in Nizwa. Van het verkennen van verlaten dorpjes tot het genieten van de koele berglucht, Oman biedt een schat aan ervaringen die je zeker niet wilt missen. 
Bekijk deze 10-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Azië bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel