Poseidon mikt op hogere segment
 
VIS Magazine
 
 
 
‘We willen elkaar de loef afsteken’
 
Als je familie al tweehonderd jaar vishandel Fikke’s Vishoek runt, is de keuze niet moeilijk; Paul Groes wist al jong dat hij in de visbranche wilde werken. Samen met zijn collega Bart Obdam volgde hij de opleiding Visspecialist van SVO vakopleiding food en die rondden ze cum laude af. Momenteel volgen ze samen de mbo 4-opleiding Bedrijfsleider vers.
 
Lees verder
 
 
 
ASC- en MSC-certificering voor Veramaris
 
Veramaris produceert Omega-3-olie voor visvoer uit microalgen. Het Nederlandse bedrijf haalt als eerste ter wereld de gezamenlijke ASC en MSC-certificering voor duurzame zeewierproductie voor visvoer.
 
Lees verder
 
Wat betekent de avondklok voor uw werknemers?
 
In de strijd tegen het coronavirus zet de overheid een nieuw wapen in. De avondklok. Tot 10 februari mogen mensen tussen 21:00 en 4:30 uur zonder geldige reden niet op straat zijn. Wat betekent dit voor uw medewerkers?
 
Lees verder
 
Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI
 
EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen onder andere hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen van Alea Publishers versterken.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
Luxe vis voor koopkrachtige klant
 
Raymond Weessies van Vismakelaar Poseidon mikt vooral op klanten in het hogere segment. “Ik focus niet op kiloknallers en grote bakken met vis. Ik verkoop vis van A-kwaliteit waar mensen voor willen betalen.”
 
Lees verder
 
 
 
Verkoop Noordzeevis aantrekkelijk voor horeca
 
Op het programma van het vierde webinar van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen stond onder andere een korte terugblik op 2020 en een vooruitblik op 2021. Daarnaast nam burgemeester Jan van Zanen het nieuwe kookboek van de stichting virtueel in ontvangst.
 
Lees verder
 
Schouten Europe introduceert plantaardige tonijn
 
Schouten Europe B.V. brengt TuNo op de markt. Met deze volledig plantaardige tonijn betreedt het Nederlandse familiebedrijf voor het eerst de markt van visvervangers. Het bedrijf verwacht het komende jaar het aanbod visvervangers verder uit te breiden.
 
Lees verder
 
 
 
 
Meer nieuws
 
 
 
Salmon - Mark Kurlansky
 
Tijdens zijn onderzoek reisde Mark Kurlansky veel en observeerde hij zalm en degenen die hen achtervolgen en beschermen in de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, in Ierland, Noorwegen, IJsland, Japan, en zelfs het robuuste maar niet zo vaak bezochte schiereiland Kamtsjatka. Deze wereldtournee onthult een lange geschiedenis van verkeerd gerichte pogingen van de mens om zalm en zijn omgeving te manipuleren voor zijn eigen voordeel en gewin.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 1 - 2021
 
Het nieuwe nummer van Vis verschijnt 21 janari. de thema's zijn witvis en frituren. Met onder andere:
  • Kabeljauw favoriet voor kibbeling
  • Zeeuwse visser Marcel van de Kreeke
  • Stokvisspecialist Herman Smit & Zoon
  • Stan van Lieshout start in coronatijd
  • Tips voor online verkoop
 
Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2021 Alea Publishers