Verloren wachtwoord terughalen en de 10 gratis cloudddiensten
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 24 Sep 2020
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
How To Zo haal je een verloren wachtwoord terug
Geschreven door: Ignace de Groot - 22-Sep 16:59
Tegenwoordig heb je voor vele websites aanmeldingsgegevens nodig en dan kan het weleens voorkomen dat je je wachtwoord vergeet. Gelukkig is dat geen ramp. Er zijn veel technieken waarmee je je verloren wachtwoord alsnog terugvindt.
Lees verder
Internet & Thuis Dit zijn de beste gratis clouddiensten van 2020
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 22-Sep 11:47
Er zijn tegenwoordig veel cloudopslagdiensten waar je uit kunt kiezen: van Dropbox tot Box en iCloud. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom sommen we in dit artikel de voor- en nadelen op van de beste 10 gratis clouddiensten die we gevonden hebben.
Lees verder
Tech Academy Weekendactie: Snel en veilig back-ups maken voor slechts € 29,95
24-Sep 10:25
Een crashende harde schijf, per ongeluk overschreven back-up of een niet-werkende hersteloperatie kan enorme gevolgen hebben. “Alsof tien jaar van mijn leven in één klap was gewist”, zei de hoofdredacteur van Computer!Totaal over zijn datadrama na een crash en mislukte herstelpoging. Daarom is deze 2020-editie van onze cursusbundel Back-up & Herstel méér dan welkom. Je back-upconfiguratie én kennis moet immers altijd up-to-date zijn! Bestel nu voor slechts € 29,95!
Lees verder
Nieuws Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 24-Sep 09:57
Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!
Lees verder
Apps & Software Je Android-tablet of smartphone koppelen aan je tv
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 21-Sep 13:04
Met een tablet of smartphone en een Netflix-abonnement kun je altijd en overal je favoriete films en series zien. Maar de schermpjes van mobiele apparaten zijn doorgaans klein en als je met meerdere personen wilt kijken dan werkt deze manier niet ideaal. Niet iedere tv biedt evenwel de optie om de Netflix-app te downloaden. Hoe stream je dan je favoriete series en films? Gelukkig kun je je tablet en smartphone koppelen aan je tv.
Lees verder
#brandedcontent Zo gebruikt jouw gezin een Chromebook
23-Sep 15:05
Een Chromebook wordt veel en vaak gebruikt in de schoolklas of studieruimte. Maar zo’n laptop is ook in veel andere gevallen een interessante keuze. Thuis, bijvoorbeeld. Wij zetten verschillende scenario’s op een rij.
Lees verder
Blog Getest: Sony WH-1000XM3 vs WH-1000XM4
Geschreven door: Rens Blom - 22-Sep 17:06
De Sony WH-1000XM3 is een uitstekende noise cancelling-hoofdtelefoon. De WH-1000XM4 is het nieuwste model, voorzien van verbeteringen én een hogere straatprijs. Welke kun je het beste kopen? Computer!Totaal testte bij hoofdtelefoons en praat je bij in deze Sony WH-1000XM3 vs Sony WH-1000XM4-vergelijking.
Lees verder
#brandedcontent Werk met deze 10 tips productiever dan ooit
23-Sep 15:55
Tijd is geld. Maar een hoge productiviteit is ook belangrijk zodat je meer vrijetijd overhoudt. Voor een hoge productiviteit speelt een goede laptop met Windows 10 een sleutelrol. We geven je tien productiviteitstips.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl