Héél veel ideeën voor uw vakantie naar Duitsland.

Bekijk de website
 
 
Verrassend Duitsland
Door het heerlijke weer krijgen we weer zin om er op uit te trekken en actief te zijn in de natuur. De reisbeperkingen zijn nog maar minimaal, dus die hoeven u er niet van te weerhouden om uw volgende vakantie te plannen.

In deze nieuwsbrief presenteren we een aantal tips. Voor fietsliefhebbers is een reis naar Boppard aan de Rijn een goed idee. Füssen in de Allgäu is een paradijs voor actievelingen; in de lente zijn de weilanden bedekt met een tapijt van paardenbloemen. Tübingen is een leuke studentenstad, die u tijdens een tocht met een vlet vanaf het water vanuit een heel nieuw perspectief kunt ontdekken. Kampeerliefhebbers die van rust houden zouden eens kunnen nadenken over een vakantie in het Wiedtal.

Het team van duitsland-reisgids.nl wenst u alvast een fijne zomer!
 
Actief op pad in Duitsland
Fietsen langs de Rijn in Boppard
Fietsen langs de romantische Rijn vanuit Boppard
Een fietstocht op de Rijnfietsroute is een van de mooiste manieren om kennis te maken met de natuur en de culturele schatten van de Romantische Rhein. Ontdek de vele kastelen tussen de wijnbergen vanuit het gezellige stadje Boppard. Maak kennis met verrassende winkeltjes, leuke terrasjes en de boulevard langs de rivier. Uit het wijngebied Bopparder Hamm komt een geweldige Riesling.
Lees meer
Varen met een vlet over de Neckar in Tübingen
Varen op een vlet op de Neckar in Tübingen
De bruisende studentenstad Tübingen ligt bijzonder mooi aan de Neckar. Het middeleeuwse stadscentrum met steegjes en statige vakwerkhuizen nodigt uit om ontdekt te worden. Bijzonder is een boottocht met een vlet langs de weelderige groene oevers van de Neckar. Ongetwijfeld een van de mooiste herinneringen die men aan Tübingen overhoudt. Mei t/m sept.dagelijks 13 uur; za. ook 17 uur.
Lees meer
Wandelen en fietsen rondom Füssen in de Allgäu
Actief tussen de paardenbloemen in de Allgäu
Op de Alpen in de achtergrond ligt nog sneeuw; in de wandel- en fietsregio Schlosspark im Allgäu rondom vakantieoord Füssen en sprookjeskasteel Neuschwanstein is het al lente. Een uitnodiging om lekker actief te zijn. Tijdens een wandeling door de weilanden met paardenbloemen zover het oog rijkt of een fietstocht rondom een van de talrijke meren beleef je de ontluikende natuur op zijn mooist.
Lees meer
Ontspannen kamperen in het Wiedtal
Kamperen langs de idyllische Wied
Ontspannen op een camping langs de Wied. Tussen Bonn en Koblenz ligt een prachtige streek die nog niet zo bekend is: het Wiedtal. Langs de romantische rivier liggen 5 fijne campings. Mooie wandelroutes in de omgeving en de Wied-Radweg voor de deur. In het dal liggen 4 kuuroorden die bekend staan om de uitstekende luchtkwaliteit en er liggen 2 kloosters en talijke kerken en kapelletjes. Wat wil je nog meer?
Lees meer
 
duitsland-reisgids.nl - NLConnection
 
 
 .