Zuid-Afrika & Mauritius | Amerika & Canada | Costa Rica & Nicaragua
Tenzing Travel

Perfect Matches: verrassende reiscombinaties

Kiezen tussen twee bijzondere bestemmingen? Met onze Perfect Matches is dat niet langer nodig! Wij zetten vijf verrassende combinaties voor u op een rij. Wat dacht u bijvoorbeeld van Singapore & Maleisië? Zuid-Afrika en Mauritius? Of China en Japan?

 
 
 
 
Singapore & Maleisië
U start uw reis in wereldstad Singapore, waar u zowel westerse als oosterse sferen proeft. Hier mag u de spectaculaire Sky Trees niet missen! Daarna reist u door naar Maleisië. Het bruisende Kuala Lumpur, de jungle van Taman Nagara, de tempels van Penang en de paradijselijke stranden van de Perhentian Islands wachten op u!

Canada & Amerika
Ontdek de Amerikaanse en Canadese Rockies per camper. In Amerika komen de geisers van Yellowstone, de imponerende bergen van het Grand Teton N.P. en het vulkanische Craters of the Moon aan bod. In Canada bewondert u de watervallen van Wells Gray, bezoekt u Banff N.P. en rijdt u over de iconische Icefields Parkway.

 
 
 
 
 
Landenpresentaties
Meer weten over een van onze bestemmingen? Kom langs bij een van onze landendagen. Woon inspirerende presentaties bij en vraag onze specialisten om persoonlijk reisadvies. Binnenkort: de Down Under Dag, Latin Dag en Azië Dag.

Ontmoet onze specialisten
Wilt u een verre reis maken en heeft u vragen voor onze reisspecialisten die u in een persoonlijk gesprek wilt bespreken? Kom dan langs in de inspirerende Tenzing Travel Shop in Amsterdam of maak een afspraak voor bij u thuis.

 
 
    
Specialisten in verre reizen
8,9
Klantwaardering
contact   020-3989398    afmelden

Tenzing Travel website
Tenzing Travel website   •   contact   •   F T G+   •   onze brochures   •   afmelden