Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Verslag: een dag op pad met de horeca-inspectie van de NVWA- Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Verslag: een dagje mee met de horeca-inspectie van de NVWA
Iedereen die in de horeca werkt, kent de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (
NVWA
). De instantie ziet toe op naleving van de […]
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Als horecaondernemer ben je gastvrij, vriendelijk en geduldig. Maar er zijn van die momenten dat je letterlijk uit je vel kunt […]
Eazie uitgeroepen tot beste Fastservice formule
Healthy food restaurantketen eazie mag zichzelf de titel ‘Beste Fastservice formule van Nederland’ toe-eigenen. Volgens […]
Chinezen verdacht van enorme fraude in restaurants
Aankomende week staan vier Chinezen uit Rotterdam en Schiedam, in leeftijd variërend van 38 tot 63 jaar, voor de rechtbank. Ze […]
Beste chef ter wereld komt naar RIJKS
De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen
Mauro Colagreco
van restaurant Mirazur***, kookt dit najaar samen met chef
Joris […]
Nieuwe Papa John?s opent in Veldhoven
Papa John’s
opende deze maand nog een nieuwe vestiging in
Den Haag
, nu is Veldhoven aan de beurt. Op 8 juli opent alweer de 24e […]
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld
Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken […]
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht
Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste
Bagels & Beans
aGoGo: de […]
De Librije terug in mondiale top 50
De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden […]
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Verslag: een dagje mee met de horeca-inspectie van de NVWA
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond
Nieuwe Papa John?s opent in Veldhoven
Zo kom je de hitte in de horeca door
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch