House-of-Animals-Karen-Soeters-met-geit

Lieve dierenvriend,

Als jullie dit lezen, ben ik in Oost-Oekraïne. Waar er keihard gevochten wordt en de verliezen aan mensen- en dierenlevens duizelingwekkend zijn. Het is er ijzig koud. ‘s Nachts slapen we in schuilkelders en horen we het gebrom van de oorlog. Onze vrienden die nu al bijna 2 jaar zo leven en toch dag en nacht voor dieren zorgen, hebben onze hulp keihard nodig.

Verontrustende tekorten aan diervoeding, gebrek aan medische hulp en huisvesting. Ik zal er niet omheen draaien: zonder jullie hulp gaan duizenden dieren het niet redden. Sommige dierenbeschermers en straatdieren zijn volledig van onze donaties afhankelijk! Het houdt mij ’s nachts wakker en het is de reden dat we toch naar Oekraïne zijn gereisd, ondanks de gevaren. Want ik wil laten zien hoe groot de nood is maar ook hoe jullie steun enorme impact maakt!

 

Het bezoek aan dierenbeschermer Angel in Zaporizja op donderdag 14 december. Ondanks de vele luchtalarmen, soms wel zeven keer per dag, verlaat deze dierenbeschermer nooit haar huis om te schuilen in een kelder. 

Door de oorlog hebben veel mensen hun huisdieren achter moeten laten. Gewonde, getraumatiseerde honden zwerven door de straten. Olga, manager van dierenasiel Pegasus, zorgt voor de meer dan 60 straathonden vlakbij haar huis.

Misschien gaf jij in het verleden een donatie voor onze andere activiteiten. Of tekende je een petitie. Wellicht ben je al een trouwe donateur die met een groot hart reageert op onze noodkreten als we per direct te hulp moeten schieten. Namens de fantastische dierverzorgers, ons hele team en natuurlijk de dieren: heel veel dank!

En dan nu … bijna kerst. Het perfecte moment om eraan bij te dragen dat Oekraïense oorlogsdieren de winter kunnen overleven. Wil jij alsjeblieft helpen? Elke donatie is welkom! En als je het jezelf kunt permitteren - een vaste maanddonatie zou helemaal super zijn, want dan kunnen we de oorlogsdieren structureel steunen.  

HELP DE OEKRAIENSE DIEREN DE WINTER DOOR
DONEER NU! 

Een gewonde kitten uit het oorlogsgebied in Oekraïne. Veel dieren raken verwond door bombardementen en hebben medische hulp nodig.

Foto: Serhii Korovayny

Tijdens onze reis komen we deze lieve kater tegen. Katten, honden en andere dieren zwerven hier rond bij tankstations, restaurants en winkels op zoek naar eten.

Foto: Sanne Vermaas

Volg ons

PS: Wij hopen jullie te ontmoeten op onze sociale media Instagram en Facebook waar we verslag doen van onze reis en foto's en video's met je delen.

Karen-Soeters

Warme groeten, 

Karen Soeters

Founder House of Animals

Volg ons op social media

Indien je onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.