Verspil ik mijn tijd door mijn e-mails te organiseren?

8 maanden geleden


Text only:

In dit artikel lees je praktische tips voor het vinden van relevante informatie in je mailprogramma.
Mail niet goed leesbaar? Bekijk 'm online
Getting Things Done®
Streamline Certified®
 
 
Verspil ik mijn tijd door mijn e-mails te organiseren?
Je krijgt steeds meer informatie via de mail: een aanmelding voor een opleiding, theaterkaartjes, uitleg voor het afsluiten van een nieuw account, een gespreksverslag.
Waar laat je al die gegevens? Heb je daar mapjes voor? Lees in het artikel hoe je snel en makkelijk relevante informatie uit je e-mail archiveert.
Uitgelicht
Gratis webinar Vijf GTD 'best practices' op 23 maart
Heb je interesse in Getting Things Done, maar wil je eerst graag weten of het wel wat voor jou is? Volg dan ons gratis webinar op 23 maart en leer over de vijf GTD ‘best
practices’ die je productiever maken. Schrijf je hier in!

Maak een extra goede start met GTD
Hoe ga jij om met je e-mail, taken, projecten, overleggen? Veel mensen zijn goed in hun vak, maar hebben nooit geleerd hoe ze het beste kunnen omgaan met het organiseren van hun werk. GTD
helpt je om overzicht te krijgen over je werk en om controle en rust te ervaren. Boek deze maand de combinatie van de GTD Level 1 training en de Implementatieworkshop en ontvang 100 euro korting!
Meld je aan voor de Level 1 training en noteer in het opmerkingenveld de datum van de implementatieworkshop van je keuze en de code ‘combi1803’. Wij schrijven je dan in voor beide trainingen en je betaalt maar 745 euro exclusief btw in plaats van 845 euro exclusief btw. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart.

Aankomende trainingen
Klik hier voor alle trainingsdata
05-04-2018 Getting Things Done Level 1 Training in Zwolle
Meer info en aanmelden
20-04-2018 Implementatieworkshop na Level 1 in Maarsbergen
Meer info en aanmelden

14-05-2018 Getting Things Done Level 1 Intensief in Utrecht
Meer info en aanmelden

De onderdelen die eerst onderin mijn mailbox (of 1 van de 100 mapjes) kwamen, ga ik nu terugzien in de takenlijst waardoor ik ze ook echt kan inplannen om te doen.
Nikita Janmaat, Nationale Postcodeloterij
Questions & Actions!
Q: Ik krijg weleens een mailtje met een interessante bijlage die ik wil bewaren. Maar de onderwerp regel is dan niet erg informatief, bijvoorbeeld "Hier de bijlage." Wat kan ik daaraan doen?


A: Mailprogramma's hebben een krachtige zoekfunctie en zoeken niet alleen in de onderwerp regel maar door de hele mail, inclusief de naam van de bijlage en veelal ook in de bijlage. Mocht je hier niet op willen vertrouwen, dan kun je in Outlook de onderwerp regel van de mail aanpassen en wat extra informatie toevoegen. Open de e-mail en klik op de onderwerp regel en voeg trefwoorden toe. Voor Gmail kan je labels toevoegen met wat relevante trefwoorden. En vergeet niet de afzender van zulke e-mails de tip te geven e-mails te starten met een projectnummer of -naam of klantnaam.

Heb jij ook een productiviteitsvraag? Stel 'm gerust via info@meereffect.nl en wie weet komt jouw vraag in de nieuwsbrief!

Deel deze nieuwsbrief of stuur 'm door.


 
 
 
Heb je deze nieuwsbrief 'via-via' ontvangen maar wil je 'm voortaan direct zelf in je mailbox? Meld je dan hier aan en ontvang meteen onze gratis vijfdelige mini-training Getting Things Done.
Afzender: meereffect, Postbus 350, 3940 AJ Doorn. Telefoon +31 (0)343 421 381
E-mail info@meereffect.nl. Website www.meereffect.nl
Wil je het e-mailadres aanpassen waarop je deze nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.
Copyright © 2005 - 2018 Meereffect, alle rechten voorbehouden.
Meereffect is de officiële Getting Things Done® partner voor de Benelux.
Verstuurd naar: newsletter@newslettercollector.com
Uitschrijven
Het team van meereffect, Postbus 350, 3940 AJ Doorn, Netherlands

Meereffect.nl

Categorieën: Zakelijke goederen Zzp | Zelfstandige zonder personeel
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018