Vier de nazomer met kortingen tot 25%*

3 jaren geleden


Text only:

Ertussenuit in september en oktober
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Geniet van een heerlijke nazomerMet een kopje koffie op het terras van uw bungalow maakt u plannen voor de rest van de dag. Gaat u even uitwaaien op het strand? Of blijft u gewoon heerlijk op het park? Lekker een middagje zwemmen of ontspannen bij uw accommodatie. 
Beleef nog meer bijzondere momenten met elkaar. Boek een verblijf in de periode van 28 augustus tot 16 oktober 2015 en ontvang tot 25% nazomerkorting*.Info & reserverenZoveel te beleven in de herfstvakantieDe natuur laat zich tijdens de herfst van haar mooiste kant zien. Ook op onze parken is er weer van alles te beleven met de vele topactiviteiten. Van hutten bouwen tot kastanjes poffen.

Boek een verblijf in de herfstvakantie (periode van 16 tot 30 oktober 2015) en ontvang tot 30% korting*.

Info & reserveren
Wijnfeesten in Duitsland
Breng tijdens uw verblijf in de Moezel een bezoek aan één van de vele traditionele wijnfeesten. De combinatie van 'wijn' en 'feest' is absoluut een onvergetelijke ervaring.
Subtropische waterpret
Nog één keer van de reusachtige glijbaan, of toch nog een keer meedeinen met de golven in het golfslagbad? Beleef het allemaal in de Subtropische Waterparadijzen.
Welkom in het winterparadijsNa een heerlijk ontbijt bent u klaar voor een sportieve dag in de sneeuw. U stapt vanuit uw accommodatie direct de piste op met uitzicht over de prachtige witte wereld. Skiën maar!
Boek nu uw verblijf in de sneeuw bij Landal Ski Life en profiteer van wintersportkorting tot 20%* in de periode van 28 november tot 9 april 2016 (buiten de schoolvakanties).Tot 20% wintersportkorting*Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 24,50), bedlinnen (verplicht, max. € 7,75 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019