Vier nieuwe modellen onderweg.

1 jaar geleden


Text only:

Nieuwe BMW 1 Series, nieuwe BMW 2 Series. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Een update van het interieur en de nieuwste versie van iDrive: de vernieuwde BMW 1 Serie is weer helemaal up to date. En als énige in de compacte klasse heeft de BMW 1 Serie achterwielaandrijving - tijdelijk standaard met automaat. Alles versterkt de nieuwe premium look and feel. In juli bij de BMW dealer.
Vanaf september ook leverbaar: fascinerende uitvoeringen als Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow en M140i Edition Shadow onderstrepen zijn sportieve karakter.
Fascinerende Edition uitvoeringen als Sport Line Shadow, M Sport Shadow en M140i Edition Shadow onderstrepen zijn sportieve karakter. Alles versterkt de premium look and feel. Tijdelijk standaard met automaat. In juli bij de BMW dealer.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW Webshop  Stuur doorBredere luchtinlaten en een prominentere grille accentueren het sportief dynamische verschijningsbeeld. Bi-LED-koplampen en LED achterlichten zijn voortaan standaard. Verder zijn de beide nieuwe modellen te herkennen aan tot de verbeelding sprekende kleuren: het donkere Mediterranean Blue en het lichtere Seaside Blue of Sunset Orange. Tijdelijk standaard met automaat. In juli bij de BMW dealer.
Te herkennen aan bredere luchtinlaten en een prominentere grille te midden van Bi-LED-koplampen. En aan tot de verbeelding sprekende kleuren: Mediterranean en Seaside Blue of Sunset Orange. Tijdelijk standaard met automaat. In juli bij de BMW dealer. Het mooie van M Performance accessoires is dat deze hoogwaardige onderdelen niet alleen de sportieve looks verbeteren, maar ook de rijprestaties voelbaar verhogen. De BMW dealer monteert alles vakkundig en met veel plezier. Want deze accessoires passen perfect in het design van BMW en dragen bij aan het behoud van waarde.
Exclusieve accessoires die de sportieve looks verbeteren en de rijprestaties verhogen. De BMW dealer monteert alles vakkundig en met plezier. Want ze passen perfect in het design van BMW en dragen bij aan het behoud van waarde. BMW rijders hebben meer gemeen dan hun merk. Ze houden vaak ook van eigentijds design, van dezelfde vrijetijdsbesteding en beleven plezier aan sportieve successen van vroeger en nu. Dat alles en meer weerspiegelen de nieuwe BMW Lifestyle Collecties. Veel is online te bestellen en uiteraard ook verkrijgbaar bij de BMW dealer.
BMW rijders hebben meer gemeen dan hun merk. Ze beleven plezier aan alles uit de wereld van BMW. De nieuwe BMW Lifestyle Collecties weerspiegelen dat. Online te bestellen en uiteraard ook verkrijgbaar bij de BMW dealer. „Met een nieuwe BMW 8 Serie Coupé gaan we onze traditie van luxe sportcoupés kracht bijzetten. Compromisloze dynamiek met eigentijdse luxe.“ Dat maakte Harald Krüger, bestuursvoorzitter van BMW onlangs bekend. Op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este toont BMW het studiemodel en in 2018 gaat de serieproductie van start. Benieuwd naar de eerste teaser? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de BMW 8 Serie.
Met een nieuwe 8 Serie Coupé gaat BMW haar traditie van luxe sportcoupés kracht bijzetten. Op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este toont BMW het studiemodel en in 2018 gaat de serieproductie van start. Benieuwd? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de BMW 8 Serie. Goed nieuws voor liefhebbers van deze modellen. De M Sport Edition uitvoeringen staan op 19 inch lichtmetalen M wielen. En combineren een zeer sportieve uitstraling met de luxe opties van het High Executive pakket. Zoals onder meer: Xenon koplampen, Navigatie Professional en een lederen sportstuur. Daarbij loopt het voordeel op tot maar liefst € 5.382,-.
De M Sport Editions staan op 19 inch lichtmetalen M wielen. En combineren sportieve uitstraling met High Executive. Met onder meer: Xenonlicht, Navigatie Professional en een lederen sportstuur. Voordeel tot € 5.382,-. Als u zou kunnen kiezen, hoe vaak zou u dan de BMW nieuwsbrief willen ontvangen?WekelijksTweewekelijksMaandelijksPer kwartaal1  2  3  4  5  6  7  X M i Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019