Vier Sinterklaas met Landal GreenParks

3 jaren geleden


Text only:

Boek nu uw verblijf bij Landal GreenParks voor een sinterklaasweekend vol plezier.
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Vier pakjesavond midden in de natuurSinterklaas is vanochtend weer veilig in het land aangekomen en verblijft ook dit jaar weer op onze parken. Tijdens de sinterklaasperiode is er van alles te beleven. Kinderen bakken pepernoten, bezoeken de Sinterklaasbungalow, zetten hun schoentje en zitten vol smart te wachten op het pietenbezoek in de bungalow.
Boek nu en verblijf in een 4-persoonsbungalow op Landal Aelderholt met aankomst op 4 december vanaf € 119 (Prijzen zijn excl. € 24 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,50 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*.Boek uw sinterklaasverblijfSamen genieten van een geweldige kerstTijdens de kerstvakantie is er volop plezier te beleven op onze sfeervol verlichte parken. Speel met z'n allen spelletjes in de bungalow, ga mee op wintersafari en geniet 's avonds van een culinair kerstdiner.
Boek nu en ontvang tot 25% korting* op uw verblijf tijdens de kerstvakantie.Boek nu uw kerstvakantie
Nieuw: Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Geniet van het prachtige uitzicht en maak een wandeling door de duinen. U kunt vanaf vandaag uw verblijf in een prachtige strandbungalow boeken.
Vanaf vandaag te boeken
Gelderland levert mooie streken
Word wakker midden in de natuur en maak u klaar om de Veluwe te verkennen. Tip: sta extra vroeg op en u heeft kans groot wild te spotten!
Meer informatie
NieuwsOntdek de nieuwe wereld in de Bollo-app
Bollo en zijn vriendjes gaan naar de strandwereld en beleven nog meer avontuur. Update nu de Bollo-app!
De Boomplantdag van Natuurmonumenten
De Boomplantdag was een groot succes, bekijk de aftermovie!
Voordelig verblijven met Air Miles in 2016
Boek nu uw verblijf voor 2016 met Air Miles en ontvang tot € 60 extra korting*.Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 24), bedlinnen (verplicht, € 7,50 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019