Vier vacatures uitgelicht

5 jaren geleden


Text only:

Vier vacatures uitgelicht

Graag willen wij de volgende vacatures onder je aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!
• Traffic Buyer - Kuala Lumpur
• Online Campaign Marketeer – Omgeving Utrecht
• Online Service Manager – Omgeving Den Haag
• Front-end Webdeveloper - Omgeving Haarlem


Traffic Buyer
Our client is a young and fast growing provider of mobile content services to consumers worldwide and for their Kuala Lumpur office, they are looking for a Traffic Buyer. As Traffic Buyer you work in the online marketing department in Kuala Lumpur, but also closely cooperate with your colleagues in Europe. As a Traffic Buyer you buy traffic for our web and mobile web campaigns, set up the campaigns in the partner interface or via our IT team and analyze and optimize the campaigns. Want to read more?
Online Campaign Marketeer
De marketingstrategie van onze opdrachtgever, actief in de financiele dienstverlening, richt zich in toenemende mate op online marketing. Het is een jonge, ambitieuze afdeling in ontwikkeling. De online campaign marketeer richt zich op een nieuwe en innovatieve dienstverlening. De mobiele strategie van onze opdrachtgever is gebaseerd op ontwikkelingen waarin smartphones, tablets en apps steeds vaker worden ingezet als instrument om de dienstverlening te verbeteren. Wil je meer weten? Lees hier de volledige omschrijving.
Online Service Manager
Onze opdrachtgever wil binnen hun speelveld de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Online Service Manager stel je samen met de Business Line het operationeel plan op met ambitieuze service-doelstellingen. Als regisseur op het gebied van online service zorg je ervoor dat de online strategie vertaald wordt naar verbeteringen en innovaties op het gebied van online service voor de publieke omgeving. Door inzichten uit web analytics, klantcontactmetingen en usability tests geef je richting aan de ontwikkeling en optimalisatie van de online service. Bekijk de volledige functieomschrijving op onze website.
Front-end Webdeveloper
Onze opdrachtgever is een zoekmachine marketing specialist en biedt al 12 jaar een compleet pakket aan internetdiensten. Ze beheren succesvolle websites en portals. Om hun team uit te breiden zijn ze met spoed op zoek naar een fulltime Front-end Webdeveloper. Je werkt mee aan de ontwikkeling en onderhoud van verschillende websites. Samen met je collega’s zal je aan de hand van een vormgeving en een briefing werken aan de HTML / CSS van de websites en mobiele oplossingen. Meer weten? Kijk hier voor de volledige omschrijving.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019