Vier vacatures uitgelicht

5 jaren geleden


Text only:

Vier vacatures uitgelicht

Graag willen wij de volgende vacatures onder je aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!
• Mobile Channel Manager - Omgeving Den Haag
• Online Campaign Marketeer – Omgeving Utrecht
• Front-end Webdeveloper – Omgeving Amsterdam
• Junior Allround Webdeveloper - Amsterdam


Mobile Channel Manager
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Hierin willen ze de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Mobile Channel Manager bouw je aan eenvoudige tooling die klanten helpt keuzes te maken waar, hoe en wanneer zij dat willen. In de praktijk betekent dit dat je de strategie, kaders en het jaarplan bepaalt voor mobiele dienstverlening, bijvoorbeeld op smartphones en tablets. Je vertaalt business requirements naar productspecificaties, en betrekt klanten en andere bedrijfsonderdelen actief bij de productontwikkeling. In het kort zorg je dus voor de realisatie van effectieve mobiele dienstverlening en alle communicatie daaromheen. Lees hier verder!
Online Campaign Marketeer
De marketingstrategie van onze opdrachtgever, actief in de financiele dienstverlening, richt zich in toenemende mate op online marketing. Het is een jonge, ambitieuze afdeling in ontwikkeling. De online campaign marketeer richt zich op een nieuwe en innovatieve dienstverlening. De mobiele strategie van onze opdrachtgever is gebaseerd op ontwikkelingen waarin smartphones, tablets en apps steeds vaker worden ingezet als instrument om de dienstverlening te verbeteren. Wil je meer weten? Lees hier de volledige omschrijving.
Front-end Webdeveloper
Onze opdrachtgever is een zoekmachine marketing specialist en biedt al 12 jaar een compleet pakket aan internetdiensten. Ze beheren succesvolle websites en portals. Om hun team uit te breiden zijn ze met spoed op zoek naar een fulltime Front-end Webdeveloper. Je werkt mee aan de ontwikkeling en onderhoud van verschillende websites. Samen met je collega’s zal je aan de hand van een vormgeving en een briefing werken aan de HTML / CSS van de websites en mobiele oplossingen. Meer weten? Kijk hier voor de volledige omschrijving.
Junior Allround Webdeveloper
Onze opdrachtgever is een jong en ambitieus bedrijf. Het team groeit en ze staan op het punt om internationaal te gaan! Tijd dus om het team uit te breiden met een Junior Allround Webdeveloper. De ideale kandidaat is een junior developer met een gedegen kennis van PHP en development in het algemeen, die graag wil leren en pro-actief is ingesteld.​ Daarnaast gaan we ervan uit dat je over enige front-end skills beschikt.​ Je zult de internationale uitrol ondersteunen.​ Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bouwen van een kopie van de site in andere talen.​ Daarnaast neem je enkele belangrijke software testing zaken op je en het fixen van bugs. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019