Vier webanalist vacatures

5 jaren geleden


Text only:

Vier webanalist vacatures

Deze week hebben we vier uitdagende webanalist vacatures die we graag bij jou onder de aandacht brengen. Drie in Nederland en één in Kuala Lumpur. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!


Webanalist in Amsterdam
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met passie voor het online marketing vak. Je kent je weg in de wereld van web analytics en bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied. Je bent commercieel en hebt een sterke focus op de klant en het resultaat. Daarnaast ben je enthousiast, pro-actief, analytisch en beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Als webanalist analyseer je het webgedrag. Je geeft advies aan de online marketeers om de websites/online campagnes te optimaliseren. Op basis hiervan formuleer en initieer je optimalisatieprojecten op het gebied van online sales. Je participeert binnen multidisciplinaire projectteams en stelt diverse rapportages op die inzicht geven in de internet prestaties. Ben jij de juiste kandidaat? Bekijk de volledige functieomschrijving op onze website.
Webanalist in Tilburg
Voor deze enthousiaste en succesvolle werkgever die online hoog in het vaandel heeft staan, zijn wij op zoek naar een gedreven webanalist. Zij hebben ambitieuze plannen omtrent hun online service en dienstverlening. Daarom zijn zij op zoek naar iemand die het verschil gaat maken en online naar een hoger niveau gaat tillen! Als webanalist weet jij als geen ander online data om te zetten in bruikbare informatie. Je adviseert diverse afdelingen en marketing teams over de inzet van online marketing. Door je gedegen kennis op het gebied van web-analyse ben je een volwaardig en kritisch gesprekspartner van het management. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Webanalist in Den Haag
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Hierin willen ze de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Senior Webanalist bouw je mee aan de stappen om een data-driven organisatie te worden. Je bent de spil in Online Sales & Service, waar je nauw samenwerkt met de online marketeers en webshopmanagers. Hierbij weet je businessvragen om te zetten in slimme data queries. Samen met de collega’s van Marketing Intelligence zet je je in om on- en offline data te koppelen en nieuwe inzichten te krijgen. Daarnaast begeleid je een nieuw team van junior online marketeers en web- en data-analisten. Je bent sterk betrokken bij de te nemen stappen in de verdere ontwikkeling op het gebied van web analytics en conversie-optimalisatie. Benieuwd naar de volledige omschrijving?
Online Marketing Analyst in Kuala Lumpur

Our client is a young and fast growing provider of mobile content services to consumers worldwide and for their Kuala Lumpur office, they are looking for a Online Marketing Analyst. The Online Marketing Analyst is responsible for analyzing the commercial performance of our marketing campaigns and of our mobile content services. The analyst translates the results into actionable recommendations for improving the commercial results. Analysis involves conversion of campaigns, optimization of design, financial value of users and quality of traffic sources. As an Online Marketing Analyst you work in the Online Marketing department in Kuala Lumpur, but also closely cooperate with your colleagues in Europe. The organization is well established and fast growing and we welcome active people with a high drive to join us and further grow the company together. Visit our site for the full description.


Interesse?
Heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl of bel naar 020 626 6117.
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019