Nieuwsbrief Nijmegen Online - Agenda Nijmegen 
Nijmegen, 15 juli 2016
Week: 16 t/m 23 juli 2016
Hieronder enkele van de uittips - Kijk voor alle evenementen in de agenda.
 
 
Vierdaagsefeesten MOLENSTRAAT en KONINGSPLEIN
Op zaterdag 16 juli gaan de zomerfeesten van 2016 weer van start! Dat betekent dat wij in de Molenstraat er weer 1 groot feest van gaan maken tot en met vrijdag 22 juli!
Net zoals voorgaande jaren presenteren we elke dag een geweldige programma met de beste (cover)bands van Nederland. Zoals elk jaar staat er weer een enorm buitenpodium waarop onze bands een geweldige show zullen neerzetten. Na de spectaculaire optreden nog niet genoeg gehad dan kun je doorgaan in Club Van Buren, Cafe van Buren, Grote Griet, Drie Gezusters, The Basement, Heidi’s Skihut, Cafe Stretto, El Sombrero of Malle Babbe voor een geweldige afterparty.
Line-up Molenstraat - Line-up Koningsplein
 
 
Cultureel Terras DE KAAIJ – tijdens de Vierdaagsefeesten
Muziek, kunst, theater, film, dans en eten en drinken onder de Waalbrug. Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je op De Kaaij iedere dag optimaal genieten van bands, dj’s en (letterlijk) hoogstaande acts. Er zijn muzikale bijdragen van oa. Super Natural Selection, Faarjam, Einfach Kurt, Grassmoawer. Terra Volta, Rolling beat machine, De Skaggerz, Altijd onderweg, PEBB, Parker, Jara Eva Almagor & Lorren, Macondo Dust Band, Blanded, Mark Den, Joan Fort 4tet DJ Dunne Boef & Don Gio en natuurlijk de Platenbus.
Je kunt de dag beginnen met een waarzegger, een massage en wat Tai Chi op het strand maar ook een kijkje nemen bij de steile wand; een spectaculaire show met klassieke Indian motoren.
Lees meer..
 
 
Matrixx at the Park - HUNNERPARK
Matrixx at the Park – 7 dagen lang Dance in Hunnerpark Nijmegen
Tijdens de 100ste 4Daagse en de bijbehorende Vierdaagsefeesten zal Matrixx uiteraard weer flink uitpakken in het Hunnerpark. Matrixx at the Park doet ‘Noviomagus’ eer aan door het hoofdpodium volledig in Nijmeegse stijl te bouwen en decoreren. Uiteraard betreden ook dit jaar weer de grootste Nederlandse Dj’s dit podium: onder anderen Ummet Ozcan, FeestDjRuud, The Partysquad, Vato Gonzalez, La Fuente, Tony Junior, Jochen Miller en nog veel meer! Matrixx at the Park wordt gehouden van 16 tot en met 22 juli. Het spookjesachtige Hunnerpark biedt ruimte voor een mooi festival met 2 stages. De JBL talenten stage en het grote hoofdpodium de Jupiler Stage. Lees meer..
 
 
Matrixx Live op WAALKADE 2016
Matrixx Live aan de Kade met o.a. Jan Smit tijdens Vierdaagsefeesten. Het plein aan de Waalkade voor Holland Casino is dit jaar opnieuw het toneel voor Matrixx Live aan de Kade. Zeven dagen lang organiseert Matrixx een gratis feestavond tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse van 16 t/m 22 juli. De kar wordt getrokken door de dj’s van Q-Music met Het Foute Uur live en elke avond zal er een live-optreden plaatsvinden van een bekende Nederlandse artiest zoals Jan Smit, 2Unlimited, Ronnie Flex, Romy Monteiro, Brace, Gebroeders Ko, Snollebollekes en een speciaal 25-jarig jubileum concert van de Sjonnies. Na twee succesvolle edities van Matrixx Live aan de Kade is de Waalkade weer hoe het zijn moet.. Lees meer..
 
 
FESTIVAL OP ’t EILAND 2016
Muziek, theater, eten en drinken op het Stadseiland
Festival Op ’t Eiland is terug van weggeweest.
Op het splinternieuwe stadseiland van Nijmegen presenteert het festival tijdens Vierdaagsefeesten 2016 een mooi, leuk en spannend programma op het gebied van internationaal (straat)theater, kinderactiviteiten, kunst en muziek. Ook kan de bezoeker heerlijk eten op één van de vele terrassen.. Lees meer..
 
 
Tentoonstelling: ‘OP VRIJE VOETEN’ - Bevrijdingsmuseum
De Vierdaagse in oorlog en vrijheid
2016 is het jaar van de 100ste Vierdaagse. Wandelen in vrijheid tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest als nu! De komende wisselexpositie van het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek gaat onder andere over de roerige tijden van de Vierdaagse tijdens de jaren ‘30 en ‘40. Deze tijdelijke openluchttentoonstelling is te bezoeken van 14 juli tot en met 30 oktober 2016. Wandel mee door een beweeglijke 20ste eeuw en zie hoe de turbulentie van destijds weerspiegeld wordt in de Vierdaagse. In de week van de Vierdaagse, van 19 t/m 22 juli, vindt er een bijzondere publieksactie plaats: de entreeprijs.. Lees meer..
 
meer activiteiten o.a.
 
Voeg nu zelf uw evenement toe aan Agenda Nijmegen: Evenement aanmelden
 
 
Kijk voor alle activiteiten op www.nijmegenonline.nl

Ook voor cursussen, dansles, creatieve activiteiten, kunst, exposities, evenementen, feest, kinderfeestjes, vacatures, mode, winkels, computer-reparaties, business, onderwijs, verengingen, sport, gezondheid en veel meer..
Via deze nieuwsbrieven willen wij u graag op de hoogte houden van leuke activiteiten, vrijkaartjes, kortingsacties in de regio en ander nieuws.

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP