Vijf vacatures uitgelicht

5 jaren geleden


Text only:

Vijf vacatures uitgelicht

Graag willen wij de volgende vacatures onder je aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!
• Technical Team Lead – Omgeving Amsterdam
• Content Specialist– Noord Brabant
• Senior Webanalist– Omgeving Den Haag
• Front-end Webdeveloper – Omgeving Amsterdam
• Online Service Manager – Omgeving Den Haag


Techical Team Lead
Onze opdrachtgever is een jong en ambitieus bedrijf. Het team groeit en ze staan op het punt om internationaal te gaan! Tijd dus om het team uit te breiden met een Technical Team Lead. Het development-team zal continu groeien. Jij adviseert de CEO in welke richting en met welke mensen, welke je vervolgens ook zal helpen recruiten. Vanzelfsprekend ontwikkel je zelf ook software. Naarmate het development-team groeit, zal je rol steeds meer hands-off worden, maar in eerste instantie programmeer je zelf ook een deel van de tijd.  Lees hier verder!
Content Specialist
Onze opdrachtgever biedt creatieve en kwalitatieve online marketing oplossingen voor het MKB. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede samenwerking met de klant en collega’s. Als content specialist ben je bezig met content in de breedste zin van het woord. Je biedt ondersteuning bij het schrijven van blogs, landingspagina’s of advertorials en bij het A/B testen van titels/teksten/afbeeldingen. En je schrijft verleidende en wervende teksten die goed ranken in de zoekmachine, maar die vooral de bezoeker aansporen tot de gewenste actie.  Wil je meer weten? Lees hier de volledige omschrijving.
Senior Webanalist
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Als Senior Webanalist bouw je mee aan de stappen om een data-driven organisatie te worden. Zo ben je o.a. de spil in Online Sales & Service, waar je nauw samenwerkt met de online marketeers en webshopmanagers. Hierbij weet je businessvragen om te zetten in slimme data queries. Daarnaast begeleid je een nieuw team van junior online marketeers en web- en data-analisten. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Front-end Webdeveloper
Onze opdrachtgever is een zoekmachine marketing specialist en biedt al 12 jaar een compleet pakket aan internetdiensten. Ze beheren succesvolle websites en portals. Om hun team uit te breiden zijn ze met spoed op zoek naar een fulltime Front-end Webdeveloper. Je werkt mee aan de ontwikkeling en onderhoud van verschillende websites. Samen met je collega’s zal je aan de hand van een vormgeving en een briefing werken aan de HTML / CSS van de websites en mobiele oplossingen. Meer weten? Kijk hier voor de volledige omschrijving.
Online Service Manager
Onze opdrachtgever wil binnen hun speelveld de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Online Service Manager stel je samen met de Business Line het operationeel plan op met ambitieuze service-doelstellingen. Als regisseur op het gebied van online service zorg je ervoor dat de online strategie vertaald wordt naar verbeteringen en innovaties op het gebied van online service voor de publieke omgeving. Door inzichten uit web analytics, klantcontactmetingen en usability tests geef je richting aan de ontwikkeling en optimalisatie van de online service. Bekijk de volledige functieomschrijving op onze website.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je CV en motivatie naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531.
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019