| | Michelin brengt Gids Frankrijk 2022 uit Michelin heeft deze week in het Cognac-theater in de Charentes regio de Michelin Gids Frankrijk 2022 uitgebracht in aanwezigheid van een aantal chef-koks en restaurantprofessionals. “Terwijl de […] Lees verder |
|
|
|
| | CBS: voornamelijk jongeren hebben horeca verlaten Van de 395 duizend werknemers in de horeca in januari 2020 waren er 203 duizend jonger dan 25 jaar. Bijna een derde van die jongeren had een jaar later geen baan meer als werknemer. In verreweg de […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Livestream: Europese finale Bocuse d'Or Team NL is vanochtend in alle vroegte begonnen aan de Europese finale van de Bocuse d'Or. Om 09.10 startte Team NL aan hun voorbereidingen. Verwacht wordt dat de uitgifte van de gerechten om 14.10 en […] Lees verder |
|
|
|
| | Bestellen met QR-code: de voor- en nadelen Niet meer hoeven wachten voordat iemand de bestelling komt opnemen, maar zelf via een QR-code en een app de bestelling plaatsen. Sinds de coronapandemie is er een grotere behoefte aan contactloos […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | BlueBlood opent in Den Haag; Nikkei cuisineconcept in de hofstad Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren midden in het centrum van Den Haag aan de Zeestraat 35. Met de komst van BlueBlood wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in […] Lees verder |
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|