mlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'>

Het is weer tijd om ieders favoriete persoon in het zonnetje te zetten – doe dat deze Moederdag eens met geweldige producten voor lichaam en geest waarmee je haar waardevolle tijd voor zichzelf geeft.
Panasonic
Moeders verdienen tijd voor zichzelf
 
Moeders verdienen tijd voor zichzelf
 
 
Hallo John,
Met Moederdag voor de deur geven we je graag wat ideeën voor het perfecte cadeau: waardevolle tijd voor zichzelf. Wij hebben de juiste producten voor het verwennen van lichaam en geest.

Wat dacht je van de EH-NA98 haardroger? De gepatenteerde Nanoe™-technologie helpt actief om je haar te beschermen tegen beschadigingen zoals dofheid en gespleten haarpunten.

De EH-NA65 haardroger is perfect om de natuurlijke glans van je haar tot leven te brengen, dankzij de gepatenteerde Nanoe™-technologie die verrijkend werkt en het vochtgehalte van het haar in balans brengt.


Met vriendelijke groeten,
Je Panasonic-team
 
 
 
 
 
 
Recht naar het hart
 
PHS9K
 
Stijl je haar in een handomdraai
De Panasonic PHS9K stijltang gebruikt de unieke Nanoe™-technologie om je haar te hydrateren, de natuurlijke glans te verbeteren en statische elektriciteit te verminderen – voor een gladde en soepele look in minder tijd, niet alleen op Moederdag.
 
 
 
Gladde oplossing voor mooie benen
 
Gladde oplossing voor mooie benen
Met de EL8C nat/droog-epilator kun je pas echt goed genieten van een licht lentebriesje op je benen. Hij heeft een 30% bredere kop* en twee epileerschijven. De kop kan 90° draaien om zich aan te passen aan alle rondingen van je lichaam. Zo zijn een snelle, zeer efficiënte ontharing en een uiterst glad resultaat gegarandeerd. Met zijn praktische accessoires is dit het soort cadeau waarmee je je huis in een persoonlijke wellnessruimte verandert.
 
 
 
 
*Vergeleken met de conventionele ED-serie.
 
 
 
Gezichtsreiniging gemakkelijk gemaakt
 
XR10
 
Behoud je natuurlijke schoonheid
Geef je schoonheid een boost met de XR10 Advanced RF Facial Device. De combinatie van radiofrequente en ultrasone technologie zorgt dat je huid strakker aanvoelt en er zichtbaar gladder uitziet. 70% van de gebruikers merkt al verschil na slechts één keer gebruiken. 
 
 
 
 
 
Panasonic Experience
 


Registreer
uw product


Online Shop


Support & Contact


Catalogus