| | Vis als perfecte vleesvervanger Nederlanders eten niet vaak (genoeg) vis. Waar vroeger steevast iedere vrijdag vis op het Nederlandse menu stond, is dat nu nog maar eens per vier weken het geval. Met name de jongeren onder de 35 […] Lees verder |
|
|
|
| | Vegan Junk Food Bar opent in Eindhoven Vegan Junk Food Bar (VJFBTM) kondigt een nieuw innovatief, kleurrijk en futuristisch 100% veganistisch restaurant aan in de stad Eindhoven. In de Kerkstraat 16 in het centrum van Eindhoven, tussen de […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Wat verandert er nu precies voor de horeca vanaf 25 september? Vanaf 25 september 2021 verandert er een en ander met betrekking tot de coronaregelgeving, en specifiek voor de horeca betekent dit dat er gecontroleerd moet gaan worden op het coronatoegangsbewijs […] Lees verder |
|
|
|
| | Rik van den Hazel wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam De prestigieuze kookwedstrijd met kalfsvlees is dit jaar gewonnen door Rik van den Hazel, chef-kok bij Alberto’s Italian in Nijkerk. De wedstrijd, die voor de 23ste keer door de VanDrie Group wordt […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Per 20 september toegangstesten bij events van 75 personen of meer Vanaf 20 september moet er in de horeca, bij evenementen (zoals festivals en publiek bij sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters) gewerkt worden met […] Lees verder |
|
|
|
| | Personeelstekort in de horeca: ''Liever de riolering in voor drie keer meer salaris'' In de Scheveningse vissershaven vind je het Zeemanshuis, een café dat al sinds 1990 een toevluchtsoord is voor havenarbeiders, Engelse en Deense vissers, échte Scheveningers en een enkele […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|