|
|
|
| Crunch to the max! Gebak met knapperig bladerdeeg is razend populair. Ga op reis in eigen keuken en bak thuis iets lekker luchtigs, zoals deze gebakjes met rabarber uit het moderne mekka van de pastries: Denemarken. | |
|
|
|
|
|
| Deze lijst is er zowel voor de thuiskok die zijn la opentrekt en meer dan 50 potjes aantreft (tijd om op te ruimen) als voor de beginnende liefhebber die pas net om de specerijenhoek komt kijken. Ook als je nog een origineel cadeau zoekt voor die ene vriend die net op zichzelf is gaan wonen: geef deze 20 specerijen als uitzet! | |
|
|
|
|
Advertorial | Landleven-specials verschijnen elk seizoen met een leuk thema. Word nu abonnee en krijg het komende jaar 4 specials thuisgestuurd, van Boerenbloemen, tot Zuivel en Interieur. Bovendien maak je kans op een regenton t.w.v. € 319! | |
|
|
|
|
GREEN is dit jaar wegens groot succes terug in een gloednieuwe versie! In deze 2e uitgave maakt de redactie van foodmagazine delicious. planet proof food extra leuk en makkelijk. Met de lekkerste producten, vaak gewoon uit de supermarkt, en heerlijke gerechten die goed zijn voor jou én de planeet. En dat ook nog eens 100% vega! GREEN is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
| Toetjes met een Italiaans tintje hebben een streepje voor. Of het nu lente is, zomer, of (net iets te) herfstig: deze glaasjes maken iedere dag beter! | |
|
|
|
|
Iedereen wenst zich zo’n oma die het niet laten kan jou te verwennen met haar aller-allerlekkerste homemade pasta. Vicky Bennison schreef een ode aan al die Italiaanse oma’s met haar boekserie Pasta Grannies. Het boek leert je niet alleen zelf pasta maken, maar ook alles over de sauzen en ingrediënten die jouw pastagerecht echt verrukkelijk maken. AANBIEDING: 3x delicious. + het nieuwe Pasta Grannies kookboek, samen voor maar € 29,99! | |
|
|
|
|
|
| Romig én met de friszure touch van citroen. De ideale maaltijd als de zon zijn best doet. Vongole en tapijtschelpen maken gewone spaghetti bijzonder. Wijn, chili en room erbij en het smaakt volmaakt! | |
|
|
|
|
|
| Na deze online cursus heb je een altijd-goed-recept voor tartelettedeeg. Bakkoning Rutger van den Broek laat je zien hoe je verschillende vormpjes maakt, vullingen en hoe je ze prachtig afmaakt. Als jij gek bent op kleine taartjes, mag je deze cursus eigenlijk niet missen! | |
|
|
|
|
|
| Het kan ons niet kazig genoeg zijn, pecorino-bechamelsaus, roquefort op een kaasplankje of harde manchego door de sla, yum! Zelfs de korst nemen we op de koop toe, alleen is dat wel zo verstandig? Mag je de korst van port salut wel eten, en hoe zit dat met parmezaan? | |
|
|
|
|
|
| De kleine, beeldschone blaadjes kervel zijn heerlijk: met de pit van peterselie, waar het familie van is, en een zweem van anijs. Fransen maken er verrukkelijke soep van, wat je er ook mee kunt maken? Lees snel verder. | |
|
|
|
|
|
| Een voorraadkast zonder vis uit blik, is als een keuken zonder knoflook. Het is de 1-2-3 snack voor tijdens het koken, de magische truc in pasta, en het niet-zo-geheime-umami-wapen. En als je nog niet overtuigd was van vis uit blik, word je dat vanzelf door deze recept-ideeën. | |
|
|
|
|
|
| Een restje rijst in de koelkast (bewaar het niet te lang!) is een welkom geschenk, want dat betekent dat je nog maar een paar stappen bent verwijderd van een portie gebakken rijst. Met deze tips en recepten maakt je de lekkerste! | |
|
|
|
|
|
|
|