Houd uw modellen actueel
 
VIS Magazine
 
 
 
Vis uit de automaat
 
Zelfbedieningsautomaten kenden we tot voor kort vooral als snoep- en frisdrankautomaat op OV-punten. Aangepaste automaten voorzien consumenten nu ook 24/7 van visproducten.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
Vis volautomatisch, flexibel en compact verpakken
 
Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer produceert MAP- en vacuüm skinverpakkingen in kleine tot middelgrote batches vis(producten). Qua verpakkingsvorm en -materiaal kent de T 305 vrijwel geen beperkingen.
 
Wil je een voorproefje?
 
 
 
 
 
Inzet voor duurzame toekomst van de schelpdierindustrie
 
Tijdens de zevende schelpdierconferentie op 17 en 18 maart zijn opnieuw de Schelpdierawards uitgereikt. Ook werd de Blue Deal ondertekend, een overeenkomst met als inzet een meer natuur-inclusieve schelpdierkweek.
 
Lees verder
 
‘Wij leveren verpakkingen van gecertificeerd populierenhout’
 
Al weer tien jaar geleden namen Hans en zijn zoon Willem Bakker het bedrijf Van Es Verpakking BV over. Willem Bakker: “Van Es Verpakking is dé groothandel voor verpakkingsmaterialen onder meer voor schaal- en schelpdieren.”
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Provincie Zeeland geeft subsidie aan visprojecten
 
Provincie Zeeland heeft meer dan 300.000 euro aan subsidies toegekend aan zeven Zeeland in Stroomversnelling-projecten. Er gaat onder andere subsidie naar het ombouwen naar emissievrije kotters en een productievoorspellend model voor mossel- en oestersector.
 
Lees verder
 
Houd uw modellen actueel
Smit&Smit Advocaten
 
Algemene voorwaarden, een opdrachtbevestiging of overeenkomst. Controleer regelmatig of de gebruikte modellen nog actueel zijn. In de praktijk vergeten ondernemers dit vaak en sluiten deze modellen niet meer aan op de actuele situatie.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus uit 1593
 
In 1593 verscheen het eerste gedrukte kookboek in Nederland: Het Excellente Kookboek van doctor Carolus Battus. Nu is dit historische kookboek vertaald naar modern Nederlands en brengt het de smaak van de zestiende eeuw terug naar het nu. Het boek won onlangs de Joop Witteveenprijs 2022.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 3 | april 2022
 
Dit nummer van Vismagazine heeft als thema schelpdieren. Met onder andere:
  • Schaal- en schelpdieren: eiwitbron van de toekomst
  • Seafood Kijkduin
  • Vishandel Bruin-Vis
  • Voedselveilig werken
  • Gastologie zorgt voor klantvriendelijkheid

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers