Hoog bezoek bij Seafarm
 
VIS Magazine
 
 
 
Visprijzen bereiken recordhoogte
 
In de zomer van 2022 stegen de visprijzen naar een recordhoogte. Zo lag de prijs van tong 43 procent hoger dan het voorgaande jaar. Een belangrijke oorzaak zijn de hoge brandstofprijzen, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Lees verder
 
Nieuws over automatisering
 
Sinds dit jaar biedt Alea Publishers Automation NL aan. Dit is het vakblad voor professionals in de industriële automatisering. Bij Automation NL komen niet alleen de technische aspecten aan bod, maar wordt aandacht besteed aan alles wat komt kijken bij industriële automatisering. Niets van de innovatie, ontwikkelingen en kansen op dit gebied missen? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief.
 
Meld je aan
 
 
Negen tips om de kerstdrukte in de winkel te reguleren
 
De feestdagen komen eraan en visspecialisten zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Hoe reguleer je met kerst en oud en nieuw de drukte in de winkel? Vismagazine geeft tips.
 
Lees verder
 
EU bereikt akkoord visquota visserij 2023
 
De lidstaten van de Europese Unie sloten een akkoord over de vangstmogelijkheden voor de zeevisserij in 2023 en bepaalden dat er komend jaar zes maanden niet op paling en glasaal gevist mag worden.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Koning bezoekt Seafarm’s duurzame mesheftenschip
 
Hoog bezoek bij Seafarm. Koning Willem-Alexander en minister Piet Adema bekeken 15 december het nieuwe duurzame mesheftenschip en kregen uitleg over de achtergrond. Adri Bout vertelde over het technisch ontwerp.
 
Lees verder
 
Uit het magazine
Op naar het volgende jubileum
 
Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Vis­specialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen. In Vismagazine geeft VNV een terugblik op het jubileum.
 
Lees verder
 
 
 
 
Fijne Feestdagen
 
Dit was de laatste nieuwsbrief van 2022. Het team van Vismagazine wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023. Tot volgend jaar!
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Magazine
Vismagazine 9 | december 2022
 
Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Met:
  • Vissorteerrobot scheelt ‘handjes’
  • Etiketteren moet je leren
  • Reportage Vishandel Zwarthoed
  • Nieuwe kansen voor visspecialisten
  • Hoger rendement door digitaal inzicht

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers