Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 10 maandag 4 maart 2024
Twitter Facebook LinkedIn
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Visprijzen stegen veel harder dan inflatie
Visprijzen stegen veel harder dan inflatie
Vis is vorig jaar 13,9 procent duurder geworden vergeleken met 2022. Vooral in de eerste vijf maanden schoten de prijzen omhoog. De prijs van vis steeg veel harder dan de inflatie. Dit blijkt uit de ontwikkeling van de consumentenprijzen in...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Volledige machinepark productielocatie Hawesta in Lübeck (DE) wordt geveild!

Wegens sluiting productielocatie Hawesta in Lübeck (DE) worden alle machines ter veiling aangeboden. Industrial Auctions organiseert deze veiling en presenteert de machines op zijn platform. Het aanbod bestaat uit verschillende combinaties zoals een coating-, frituur- en vullijn, een pasteuriseerlijn en een complete extruderlijn voor dierenvoeding. Bekijk het totale aanbod op www.Industrial-Auctions.com en plaats je bod voordat de veiling sluit op 12 maart.

Naar de veiling
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Europa ontwikkelt vissersvaartuig van de toekomst
Europa trekt 2.2 miljoen euro uit voor de ontwikkeling van het vissersvaartuig van de toekomst. Daarvoor deed de Europese Commissie onlangs een oproep om met voorstellen te komen v...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Epos helpt visspecialist om ook kok te zijn
Henrik Pieter de Graaf van Ru-Vis kan zich z’n werk niet meer voorstellen zonder ondersteuning van social media en een professionele smaakmaker als Epos. “Ik zet hun kennis, kunde ...
Lees verder
Banner Foodtech
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Thermometer
De januarimaand is het moment bij uitstek om de thermometer in de sector te steken. Uit de verschillende nieuwjaarsbijeenkomsten komt een wisselend beeld naar voren. Terwijl de kot...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Future Food Experience zet in op samenwerking en innovatie
Op Brightlands Campus Greenport Venlo opent 29 februari de Future Food Experience. Bezoekers maken tijdens een korte interactieve reis kennis met innovaties en nieuwe ontwikkelinge...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers