|
|
|
Hartverwarmend Franse uiensoep | Al eeuwen maakt Frankrijk de culinaire dienst uit in de westerse wereld. Als je deze uiensoep proeft, weet je meteen waarom: net zoals de meeste andere Franse gerechten is hij subliem in al z'n eenvoud. | |
|
|
|
|
|
Om keer op keer te eten Franse klassiekers | De Franse keuken is áltijd goed. Of je nu een quiche Lorraine of kip à la Normande op tafel zet, niemand die zijn bordje niet leeg eet. Daarom: 7x Franse klassiekers om steeds weer te maken. | |
|
|
|
|
Nu te koop: delicious. februari! Moet er echt een reden zijn voor verwen-eten? Wij vinden van niet. Het leven zelf is al reden genoeg om jezelf en elkaar te verwennen met liefde en aandacht. Dat kan op zoveel manieren. Daar hebben we de afgelopen tijd wel wat over bijgeleerd. Ónze favoriete manier van liefde gaat natuurlijk door de maag. In dit nummer gaat daar de rem echt vanaf. Gewoon omdat het lekker is! Het februarinummer is nu te koop bij jouw lokale supermarkt én in onze webshop! Benieuwd naar het nummer? Bekijk hier alvast een exclusieve preview! | |
|
|
|
|
|
Rise & shine Het geheim van perfecte souffllé | Soufflé... vanwege het instortingsgevaar dat op de loer ligt, wordt dit lekkere gerecht niet vaak zelf gemaakt. Toch is het makkelijker dan je misschien in eerste instantie denkt. Zeker met een beetje oefenen en onze tips & trics. | |
|
|
|
|
Online delicious.academy Desembrood bakken met Dosia De droom van menig hobbykok is zelf desembrood bakken. delicious. bakkoningin Dosia neemt je bij de hand en laat je alles stap voor stap zien. Welke meelsoorten je kunt gebruiken, hoe je een starter maakt en het hele proces van voeden, rijzen, kneden, rusten en bakken. Na deze online masterclass op maandag 8 februari bak jij je lievelingsbrood voortaan gewoon zelf. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Dosia! | |
|
|
|
|
|
Maakt álles lekkerder! Bearnaisesaus | Perfect bij zalm, gepocheerde eieren en een goed stuk vlees... bearnaisesaus. Het kruid dragon zorgt voor de zo kenmerkende smaak. Als je ons stap-voor-stap recept volgt, is het maken van de saus een fluitje van een cent. | |
|
|
|
|
|
Lekker wakker worden Mini-croque madame met gebakken kwarteleitje | Echt iets voor het weekend, zo'n heerlijke mini-croque madame - ofwel Franse tosti - met een gebakken eitje on top. Fijner kan je dag bijna niet beginnen! | |
|
|
|
|
|
|