Vloeibaar goud met korting

2 jaren geleden


Text only:

Wilt u weten wat er met uw geld gebeurt? Triodos Bank laat het u zien. Onder andere met deze nieuwsbrief die acht keer per jaar verschijnt. Kun u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de online versie


Triodos Hypotheek
Korting op olijfolie
Over Triodos Bank
Vloeibaar goud met korting

Een toevallige kennismaking met olijfolie in Italië had grote gevolgen voor ondernemer Ridder Drost. De passie van olijfboeren voor hun product greep hem. Inmiddels verkoopt hij met zijn bedrijf Liquido d’Oro biologische olijfolie uit verschillende Italiaanse streken.


Als klant van Triodos Bank kunt u Liquido d'Oro bestellen met 20% korting.
Lees het verhaal
Duurzame pioniers
Sanne den Aakster en Jasper Hermans kochten drie jaar geleden een kavel in Amsterdam-Noord. Zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar bouwden ze hun woning. Daarbij kozen ze bewust voor materialen en vorm. Den Aakster: "Ons huis is wie wij zijn." Met de Triodos Hypotheek voor duurzame woningen ontvangen ze met dit energiezuinige huis een lagere rente.
Lees het verhaal
Van bouwval tot stadsbaken
Hoe wordt een bouwval een stadsbaken? Ondernemers wisten een oude tandpastafabriek tot een nieuw poppodium om te bouwen en transformeerden een oude conservenfabriek tot creatieve inspiratieplek. Nieuwe culturele plekken die meerwaarde voor de buurt creëren.
Lees over ondernemers met lef.
Van bouwval tot stadsbaken
Hoe bespaar je water?

Wist je dat er 130 liter water nodig is om één kop koffie te produceren? En voor een reep chocola is zelfs 1.700 liter water nodig.  Het zijn producten met een hoge watervoetafdruk. Triodos Bank doet onderzoek en belegt alleen in bedrijven die actief water besparen.


Lees hoe we dit doen
Triodos mobiel bankieren nu ook voor Windows

Gebruikt u de Triodos Bankieren app al? Handig om bijvoorbeeld het saldo op uw rekening te checken, waar en wanneer u dat wilt. De app is nu ook beschikbaar voor gebruikers van windows. Download de app gratis in de Windows Store, App Store of Google Playstore.


Lees meer over de app
Contact
Triodos Bank
T. 030 693 65 11
E info@triodos.nl
I www.triodos.nl
Ga naar
Over Triodos Bank
Gegevens wijzigen
Wat we financieren
Actuele rentetarieven
Volg ons
>  Privacy       >  Disclaimer       >  Afmelden

Triodos.nl

Categorieën: Financieel
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018