5 januari 2018

Bekijk de nieuwsbrief online

Vis van de maand januari: wijting

Heeft u een goede jaarwisseling gehad? Wij hopen dat u 2018 goed bent begonnen. En hoe kan dat beter dan met een smakelijke vissoort. Zo is deze maand de wijting de vis van de maand.

Wijting is echt voor lekkerbekken! In gebakken vorm een heerlijke lekkerbek, maar als uw klant een lekkerbek is, dan zal hij of zij vast smullen van wijting. Wijting is licht verteerbaar. Door het magere visvlees heeft het niet veel smaakmakers nodig. Met wat groene kruiden of een pittige boter komt de subtiele smaak van wijting het beste tot zijn recht.

Promoot u ook de wijting? Gebruik hiervoor de promotiematerialen van de vis van de maand.

Bekijk de voorbeelden en recepten.

Supporternieuws Verstegen: Ovenschuitje met wijting en Wijting ovenschotel

Verstegen heeft voor de maand januari twee nieuwe recepten ontwikkeld; Ovenschuitje met wijting in knoflooksaus en Wijting ovenschotel met nantuasaus.

Wilt u deze recepten ook proberen?

Supporternieuws Epos: Orientaalse wijting

Start het nieuwe jaar goed! Epos heeft deze maand namelijk een nieuw recept uitgekozen met wijting.

Ga direct aan de slag met het recept.
Klik hier als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief
© VNV Alle rechten voorbehouden.