| | Restaurant De Nieuwe Polderkeuken viert 10-jarig bestaan Deze zomer is het zover: op 16 augustus 2022 is restaurant de Nieuwe Polderkeuken 10 jaar open. Chef-kok/eigenaar Frank Streefland en zijn team gaan echter niet langer wachten met de feestvreugde: […] Lees verder |
|
|
|
| | JRE pers- & partnerlunch 2022 in restaurant Ledeboer geslaagd Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch. Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-NederIand […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Nederlandse teams staan klaar voor NK Blindproeven van wijn Over enkele dagen, op zondag 29 mei, vindt het NK Blindproeven (van wijn) 2022 plaats, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In de monumentale […] Lees verder |
|
|
|
| | Helft horecabedrijven heeft meer schulden dan vóór corona Bijna één op de vijf ondernemers (met meer dan vijf werknemers) geeft aan meer schulden te hebben dan voor de coronacrisis. Vooral bedrijven in de horeca (50,6%) en in de sector cultuur, sport en […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | "We groeien om onszelf te prikkelen" 'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door de redactie af te laten nemen. De gewezen […] Lees verder |
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|