Hét kennis- en netwerkevent over hightech innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie
Volgende week is het zover: 
de eerste editie van Food Technology!
 
Geachte heer/mevrouw,
 
Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit en welke rol speelt technologie hierin? Dat ontdekt u volgende week, op 13 en 14 april, tijdens Food Technology in de Brabanthallen. Dit is het kennis- en netwerkevent over hightech innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Mis het niet en ontdek een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:
 
  • Fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel
  • Food Lab
 
Ontmoeten we u op 13 en/of 14 april?
 
Registreer uw gratis bezoek
 
Food Technology: Live
 
EVMI en Mikrocentrum maken tijdens Food Technology diverse opnames, foto's en artikelen van bezoekers, sprekers en exposanten op de beursvloer. We plaatsen deze gelijk op de Food Technology LinkedInpagina. Deel uw ervaring en volg Food Technology voor innovatieve hotshots.
 
Volg Food Technology
Het programma
 
Ontmoet 120 exposanten en 45 sprekers.
De keynotes:
 
Prof. dr. Jaap Seidell, Vrije Universiteit
 
 
Bekijk het programma van 13 april en 14 april
 
EVMI Special Food Technology 
 
EVMI heeft onlangs een speciaal magazine uitgebracht met daarin artikelen over de verschillende thema's tijdens Food Technology, interviews met de keynote sprekers en een aantal video's. Benieuwd?
 
Lees magazine
 
 
We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op 13 en/of 14 april 2022.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Timo van Leent
Mikrocentrum
t.leent@mikrocentrum.nl
Roeland Dobbelaer
EVMI/Alea Publishers
roelanddobbelaer@aleapublishers.nl
 
 
Niets missen van 
Food Technology?​
Twitter
LinkedIn
 
 
Food Technology wordt georganiseerd door Mikrocentrum en EVMI/Alea Publishers
 
 
© 2022 Alea Publishers