|
|
|
| De structuur van een mudcake is vrij stevig, en bijna fudge-achtig. Heerlijk smeuïg dus! Omdat witte chocolade snel verbrandt, gaar je deze mudcake op hele lage temperatuur. | |
|
|
|
|
|
| Maak sowieso deze quiche met witlof uit het nieuwe nummer van delicious. want hij is goddelijk! De koningin van het comfortfood, Janneke Philippi, duikt in haar keuken met wintergroenten en komt er weer uit met té lekkere en originele gerechten die ook zo bij jou op tafel kunnen. | |
|
|
|
|
Advertorial | | | Met zo'n exclusieve poster aan de muur, weet iedereen het zeker: dit is een échte foodliefhebber! De posters zijn exclusief ontworpen door de delicious.redactie, geprint op papier van duurzame oorsprong & verkrijgbaar in 3 varianten op 2 formaten: 30x40 of 50x70 cm. Welke poster kies jij? | |
|
|
|
Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt! Dit en nog meer comfort food vind je in het februarinummer van delicious. Van poutine uit Canada (dat is kort samengevat friet, maar nóg beter), noedelsoep uit Thailand tot kaiserschmarrn uit Oostenrijk….en nog veel meer. Van ons mag de winter nog wel even duren! Het februarinummer is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
| Een beproefd recept uit ons archief. Dit is misschien wel de lekkerste risotto die je deze winter maakt. | |
|
|
|
|
Ontvang nu 3 nummers van het NR. 1 foodmagazine van Nederland + een exclusieve delicious.poster, samen vanaf € 20,99! De posters zijn exclusief ontworpen door de delicious.redactie en geprint op papier van duurzame oorsprong. Verkrijgbaar in 3 varianten op 2 formaten: 30x40 cm of 50x70 cm. | |
|
|
|
|
|
| Zeg het met eten! Valentijnsdag komt er weer aan en dan is lekker dineren met je lief altijd een goed idee. Met dit makkelijke menu voor Valentijnsdag zit je gebakken. Wat denk je van kokos-crème brûlée om de avond te verzegelen? | |
|
|
|
|
|
| Wie is Mercedes, waar komt ze vandaan en waar droomt deze 26-jarige bakster van? Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt in een notendop! | |
|
|
|
|
|
| Na deze masterclass heb je een altijd-goedrecept voor tartelettedeeg. Bakkoning Rutger van den Broek laat je zien hoe je verschillende vormpjes maakt, vullingen en hoe je ze prachtig afmaakt. Als jij gek bent op kleine taartjes, mag je deze masterclass eigenlijk niet missen! | |
|
|
|
|
|
| Peulvruchten zijn lekker, betaalbaar, rijk aan voedingswaarden én multi-inzetbaar! Denk aan gepofte aardappels met chili con carne, kikkererwten-falafel met muntyoghurt of pittige zwarte bonen met chorizo, daar maak je iedereen blij mee. | |
|
|
|
|
|
|
|