Beste John,
 
Het afgelopen half jaar heb ik sterk op mijn hart gekregen om te gaan schrijven over “ondernemen uit de hemel” en om mensen hier in mijn coachingstrajecten mee te helpen.
 
Dit was een verlangen dat God in mij had gelegd. Ik wilde ook volledig “met de billen bloot” in mijn marketing. Niet meer verhullen wat mij drijft en wat mij interesseert en hoe ik ondernemen zie. Ik wilde ook volledig voor Gods Koninkrijk gaan staan en de waarheid hierover met mensen gaan delen. Geen compromissen meer!
 
Waarom ging ik dit eigenlijk doen? Ik ben er zelf soms ook verbaasd over en er bang voor. Want er zijn heel veel mensen die dit totaal niet begrijpen en ook veel christenen die ik ken (dat zijn er niet heel veel), lopen niet bepaald over van enthousiasme als ik dit met de wereld deel.
 
“Christelijke businesscoaches kunnen er beter niet voor uitkomen dat ze christenen zijn”, zo schreef laatst een christelijke coach in een lange mail aan me. “Dat past niet in onze cultuur. Ik wil je aanmoedigen wat meer in onze cultuur te passen”.
 
Ze noemde ook enkele namen van businesscoaches die volgens haar christenen waren maar dit heel verstandig “undercover” hielden. “Mensen willen er niet voor uitkomen dat ze christelijk zijn. Kijk maar op LinkedIn, christelijke organisaties krijgen heel weinig likes".
 
Het zal allemaal wel kloppen wat ze zegt. Maar ik luister naar een andere Stem, een ander vooruitzicht. En ik kan in mezelf niet tegenhouden om hierover te vertellen.

“Jij bevindt je aan de randen van de christelijke gemeenschap”, zei iemand tegen me. “Maar dat is juist verfrissend”.
 
Hij was juist door de ideeën gegrepen. En misschien ben jij ook zo iemand! Op mensen als jij richt ik me.
 
Ik moet dit doen omdat het urgent is voor ondernemers om deze kennis te krijgen.
 
Dat maakte God me duidelijk toen ik in mijn eentje een lange wandeling aan het maken was in het natuurgebied Alta Murgia in Puglia.

Je bedrijf als een geestelijk project te gaan zien, heeft eenvoudigweg meer overlevingskans in deze wereld.
 
Een bedrijf dat je vanuit leiding van je hemelse team bouwt, vanuit leiding van de Heilige Geest en Jezus, gaat veel beter werken dan de bedrijven die vanuit wereldse kennis en principes worden gebouwd.
 
En ze zijn leuker ook. God liet me 5 manieren zien waarop deze hemelse bedrijven gaan werken. Ik vond het meteen super!

(Hint: je bedrijf wordt heel erg bovennatuurlijk! Je gaat in veel opzichten de beperkingen van het natuurlijke overstijgen. En dat biedt natuurlijk heel veel perspectieven).
 
Hoe gaat het werken? Ik deel dit in mijn webinar dat ik a.s. donderdag ga geven
 
Natuurlijk is het niet voor iedereen... Maar het is voor alle christelijke ondernemers die meer willen leren over ondernemen vanuit de hemel en die open staan voor nieuwe kennis en ideeën. (Liefst ben je een wedergeboren christen (met de Heilige Geest vervuld), of je wil dit graag worden!)

Dit webinar leert hoe je een heel financiëel succesvol bedrijf kunt hebben als je het vanuit de hemel bouwt.
 
Je bent welkom om erbij te zijn!

Geef je hier op voor het webinar



 

Het webinar vindt plaats a.s. donderdag 2 mei van 11.000 tot 12.15 uur.


Geef je via deze link op voor dit webinar! (Replay komt beschikbaar).

Op een hemels bedrijf,

Laura

P.S. je vragen zijn vanzelfsprekend altijd welkom!

P.P.S. Dit bericht is voor de ondernemers in mijn lijst die christelijk zijn. Niet iedereen zal dat zijn, maar wellicht ben je toch geinteresseerd! Dan ben je welkom om hier te blijven natuurlijk.




 

Laura Babeliowsky BV
Johannes Verhulststraat 204 Hs
1075 HE Amsterdam
Tel: 020 - 81 00 220
Email: info@laurababeliowsky.nl
www.laurababeliowsky.nl



 

Copyright © 2024 Laura Babeliowsky
Afmelden