Specsavers draagt zorg voor de complete gezondheid van uw ogen. Is deze e-mail niet goed zichtbaar? | Bekijk dan de online versie

Bekijk de online versie



Voor de beste bril gaat u naar de expert

Bij Specsavers gaan we verder dan alleen het controleren van de sterkte van uw ogen.


                                                       


Uw ogen verdienen de beste zorg en de beste kwaliteit brillen en lenzen. Bij Specsavers wordt uw gezichtsscherpte altijd gemeten door een van onze gediplomeerde opticiens, onderzoekt een optometrist de gezondheid van uw ogen en adviseert een glasspecialist u over het juiste brillenglas. En natuurlijk helpen wij u bij het kiezen van het juiste montuur dat past bij uw uiterlijk en uw persoonlijke stijl.






3 trendy brillen

De juiste (zonne)bril voor de juiste prijs, voor iedereen. Dat geldt natuurlijk ook voor merkmonturen, want die hoeven volgens ons helemaal niet zo duur te zijn.


Specsavers Woolacombe

vanaf €79

Bekijk montuur


Francisco van Benthum 36

vanaf €99

Bekijk montuur


Converse 06

vanaf €139

Bekijk montuur


Grootste Gratis Actie Ooit

Nu bij Specsavers: de Grootste Gratis Actie Ooit! 4 weken lang extra voordeel! Bij elk montuur vanaf €79 kunt u nu tijdelijk kiezen uit geweldige extra's, zoals een gratis 2e bril, gratis varifocale glazen, gratis dunne glazen of gratis ontspiegelde glazen.



Tijd voor contactlenzen!

Wanneer u in de zomer gaat sporten of op reis gaat, geven contactlenzen de ultieme vrijheid. Bij Specsavers mag iedereen gratis contactlenzen uitproberen. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de perfecte lens! Kom langs voor gratis persoonlijk advies.



Wat vindt u van deze e-mail?







Uw gegevens    De heer John Do   -   Uw winkel: onbekend   -   Gegevens wijzigen of uitschrijven