Kies voor Thailand of Maleisië.
Tenzing Travel

Eerste kennismaking: Thailand of Maleisië

Wilt u voor het eerst naar Azië? Dan is een reis naar Thailand of Maleisië een goede keuze. Of u nu van natuur, cultuur of strand houdt, in beide landen kunt u uw hart ophalen. Daarnaast zijn deze landen zeer veilig, makkelijk bereisbaar en u heeft er veel vrijheid om uw eigen ding te doen. Wat houdt u nog tegen? Kies uw favoriete bestemming en maak kennis met Azië!

 
 
 
 
Uw verblijf op Koh Samui
Reisspecialist Peter: "U sluit de reis Colourful Highlights of Thailand af op het paradijselijke Koh Samui. Verblijf in het Chaweng Regent Beach Resort als u van reuring houdt. Dit resort ligt direct aan het parelwitte strand van Chaweng Beach en dicht bij de winkels en restaurantjes. Het Bandara Resort is juist geschikt als u op zoek bent naar rust."

Extra: Khao Sok N.P.
Reisspecialist Liselotte: "Wilt u de reis Colourful Highlights of Thailand extra bijzonder maken? Verblijf dan in het Khao Sok National Park. Dan ziet u olifanten genieten van hun modderbad en helpt u bij de verzorging. Vervolgens overnacht u in een exclusief tentenkamp midden op het Cheow Larn-meer. Verken dit meer per kano en ga op zoek naar apen!"

 
 
 
 
Strandverlenging Langkawi
Reisspecialist Vera: "Wilt u na uw rondreis nog even ontspannen voordat u huiswaarts keert? Kies dan voor Langkawi met zijn langgerekte zandstranden en bergachtige binnenland. Ik raad het stijlvolle hotel The Andaman aan als u op zoek bent naar rust en het Meritus Pelangi Beach Resort als u vlak bij winkels en restaurants wilt verblijven."

Liever Maleisisch Borneo?
Reisspecialist Ilona: "Sarawak is een fascinerend stukje Borneo, waar zowel cultuur- als natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. U zult euforisch zijn wanneer u neusapen spot in het Bako National Park! Verder kunt u wandelen door historisch Kuching, orang-oetangs zien in het Semenggoh Wildlife Centre en de Inheemse Iban-bevolking ontmoeten."

 
 
 

Wilt u naar Thailand of Maleisië en heeft u vragen voor onze reisspecialisten die u in een persoonlijk gesprek wilt bespreken? Kom dan langs in onze inspirerende Tenzing Travel Shop in Amsterdam.

 
 
    
Specialisten in verre reizen
8,9
Klantwaardering
Tenzing Travel
 
contact   020-3989398    afmelden

Tenzing Travel website
Tenzing Travel website   •   contact   •   F T G+   •   onze brochures   •   afmelden