Voorbereid het nieuwe jaar in!

1 jaar geleden


Text only:

 


Online bekijken | Aanmelden
 


Stappenplan: eenvoudig voldoen aan de GDPR


In de vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen wat het beste plan is om een datalek tegen te gaan. Echter kan het, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch gebeuren dat persoonlijke gegevens vrijkomen of onrechtmatig worden verwerkt. Op dat moment spreken we van een datalek en heb je te maken met de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Let op! Deze wet gaat veranderen. Vanaf mei 2018 vervangt de General Data Protection Regulation (in Nederland ook wel bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming) de Wbp. Weet jij welke interne aanpassingen en verbeteringen noodzakelijk zijn om te voldoen aan deze wet én hoge boetes tot wel 20 miljoen (!) euro te voorkomen? Om je op weg te helpen, hebben wij voor jou een stappenplan gemaakt.
Bekijk hier het stappenplan >
 


Mis het niet: speciale e-learning decemberactie!


Iets tussen de oren krijgen is de uitdaging van iedere manager, instructeur en docent. Infoland gaat deze uitdaging graag met jou aan! Hoe? Door het leveren van e-learning software waarmee we leren voor jouw medewerkers of studenten leuk, eenvoudig en interactief kunnen maken. Om jou te laten ervaren hoe effectief deze manier van kennis borgen kan zijn, hebben we een speciale actie uitgezet. De hele maand december kan je onze e-learning software gratis uitproberen! Zo kun je op een laagdrempelige manier ondervinden wat onze software oplossing voor jouw organisatie kan betekenen. Na december wordt de toegang tot onze software automatisch beëindigd. Je zit dus nergens aan vast! Interesse of op zoek naar meer informatie?
Bekijk hier de actie >
 
 


Kwaliteitsmanagement gaat om mensen en niet om regels!


Met kwaliteit heeft iedereen binnen een organisatie te maken, aldus Bernadette van Pampus (expert op het gebied van kwaliteitsmanagement). Dat komt omdat kwaliteitsmanagement in feite gewoon je bedrijfsvoering is. Het gaat erom dat je bedrijfsprocessen zo inricht dat je altijd kwaliteit levert. Hoe je dit doet, lees je in onderstaande blog.
Lees hier de blog >
 
 


iProva 5.6 is vrijgegeven


Op 1 november 2017 hebben wij de nieuwste versie van iProva (versie 5.6) vrijgegeven. In deze release is er zoals gebruikelijk weer veel vernieuwd & verbeterd in de diverse modules. Wat precies? Lees het in de release notes.
Daarnaast hebben wij sinds kort een website gelanceerd die speciaal gericht is op software-ontwikkelaars. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat professionals pas echt perfect ondersteund worden als onze slimme software wordt geïntegreerd in andere systemen. Om dat te bereiken, maken wij het graag zo eenvoudig mogelijk voor ontwikkelaars. Hoe we dit doen, lees je in de blog van Hilbert Leijen, technisch directeur bij Infoland.
Lees hier de blog >
 
 

Wist je dat...


- Infoland is ontstaan door de afstudeeropdracht van Frank Stege?
- Onze product developers 10% van hun werktijd mogen besteden aan nieuwe innovaties?
- René de Jong vanaf 1 oktober onze nieuwe Marketing & Intelligence directeur is?
- Wij een fun officer hebben die meerdere keren per maand iets leuks voor de medewerkers organiseert?
 
 

Agenda


VOV beurs (Leuven)
Donderdag 16 november
Webinar: Leren & toetsen
Donderdag 23 november
Aanmelden kan nog
Food Safety Event
Donderdag 30 november
 
 


 


 
 
 U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Infoland? Klik hier om uit te schrijven.
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019