Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets
Maakt Van der Poel zijn favorietenstatus waar?
Voorbeschouwing Amstel Gold Race

Zaterdag komen de toerfietsers in actie, zondag is tijd voor de profs om de Amstel Gold Race te rijden. Mathieu van der Poel is na zijn overwinning in de Brabantse Pijl de topfavoriet. Maakt hij zijn favorietenstatus waar en zorgt hij eindelijk weer voor een Nederlandse winnaar? Op onze site lees je de voorbeschouwing.

Fiets
Een ode aan de koers
De nieuwe collectie van La Machine

Onze vrienden van La Machine hebben hun nieuwe collectie gelanceerd. De nieuwe T-shirts tonen de liefde voor de koers en de racefiets en zijn vanaf nu te koop! Benieuwd geworden?

Fiets
Yvanka heeft het getest
De nieuwe zomercollectie van Rogelli

Het Nederlandse merk Rogelli komt dit jaar niet alleen met een nieuw logo, maar ook met een gloednieuwe collectie. De zomercollectie voor dames is een mix & match collectie. 

Hoge korting!
Scoor jouw paasweekenddeal!

Dit is jouw weekend! Prachtig fietsweer, koers op tv én een te gekke aanbieding van Fiets! Je ontvangt nu 12 nummers + 2 specials op de mat voor slechts €42,50! Een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets
Sfeerverslag
Een dagje naar Parijs-Roubaix

Hoe is het om Parijs-Roubaix in het echt mee te maken? Michael was benieuwd en trok naar het Bos van Wallers om de renners over de kasseien te zien stuiteren. Een sfeerverslag lees je op onze site.

Fiets
advertorial
Nieuwe ASSOS TRAIL Collectie

Technisch fietskleding merk ASSOS of Switzerland introduceert voor seizoen 2019 een compleet nieuwe TRAIL collectie voor off-road fietsen. Met een relaxte pasvorm en beschermende materialen.

De collectie staat voor een nieuwe weg, die het asfalt verlaat en aerodynamica verruilt voor comfort en trail-focused functionaliteit. Voor fietsers die het meeste van hun materiaal vergen.

Fiets
Simpel en degelijk
Getest: mountainbikekleding van Ekoï

Er zat bijna een jaar tussen de aankondiging van de MTB lijn van Ekoï en de daadwerkelijke lancering van hun producten, maar inmiddels kun je het bestellen. Rob heeft het getest en zijn bevindingen lees je op onze site.

Fiets
advertorial
Zuid-Tirol: fietsen tussen eindeloze vergezichten

Zuid-Tirol. Een garantie voor onwaarschijnlijk mooie berglandschappen. Met als blikvanger de Dolomieten, vermaard Unesco-werelderfgoed. Een plek waar de zon zich 300 dagen per jaar van haar beste kant laat zien. Op zoek naar de optimale fietsvakantie? Dan is Zuid-Tirol je plek.

Zuid-Tirol, het meest noordelijke deel van Italië, ideaal voor de toerist die hoge eisen stelt aan zijn of haar vakantie. Zuid-Tirol biedt het hele jaar door de zekerheid van een perfecte vakantie. Alleen of met het hele gezin. Dat gaat verder dan sportief verblijven. Het meest fotogenieke panorama van Europa straalt je tegemoet. En dan die cultuur: een unieke mix van het bergleven en de klassieke Italiaanse keuken. Tel de Michelinsterren maar: 25 sterren voor 19 restaurants!

Foto: Eggental Tourismus – Jens Staudt

Fiets
AANBIEDING

Profiteer nu tijdelijk van hoge kortingen op een selectie van de speciale edities van Fiets. Wees er snel bij, want op=op!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer