Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt Limango iedere dag nieuwe verkoopacties van grote merken. Het loont om hierbij snel te zijn, de verkoopacties gelden maar kort en zijn in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties de winkels zijn. Bij Lmango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs, normaal tot -70%. Nu 19 en 20 maart tot -85% + €5 kortingsvoucher + gratis verzending. Meld je hier direct aan bij Limango en mis niets!
 
Fleur, mijn 9 jarige dochter en ik gaan weer eens op bezoek bij ons overbuurmeisje van ruim een jaar oud (ok, ook bij haar moeder) en ze is echt een snoesje. Met de moeder van Rebecca heb ik afgesproken dat we een een paar leuke filmpjes van Fleur en Rebecca maken. Dat is een leuke herinnering voor ons beiden.
Vind jij het ook leuk om filmpjes te maken van je eigen kindje? Misschien is de actie van Fisher-Price dan wat voor jou? Lees hier hoe je mee kunt doen.
 
De inkomensafhankelijke combinatiekorting (iack) is bedoeld als een tegemoetkoming voor werkende ouders met jonge kinderen. Hierdoor wordt het voor ouders aantrekkelijker om betaald werk te accepteren. Deze inkomensafhankelijke aanvullende combinatiekorting is enkele jaren geleden ingevoerd. Hier lees je precies waar je recht op hebt zodat er niets mis gaat bij je belastingaangifte. Lees hier verder...
Lees dit als je in 2015 je hypotheek hebt oversloten. Je hebt daarvoor waarschijnlijk een flinke boetebedrag moeten betalen. Ging dit om echt een groot bedrag, lees dan nog even verder.
Je weet waarschijnlijk wel dat je de kosten van het boetebedrag mag aftrekken bij je belastingaangifte, dat is op zich al goed nieuws, want hierdoor is de boete al een stuk lager en dus de terugverdientijd veel korter. Maar wellicht is er nog meer goed nieuws, waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.  Lees hier verder...
 
We hebben steeds meer mogelijkheden om foto’s te maken en op te slaan. Foto’s blijven bij veel mensen op hun computer, tablet of smartphone staan. De mooiste momenten uit je leven staan ergens anoniem in een mapje op je computer. Dat is jammer, want eigenlijk wil je de mooiste momenten altijd om je heen hebben. Haal je foto’s van je computer, tablet en smartphone af en gebruik ze om je interieur te verfraaien. Lees hier de volgende tips...
 
De meeste kinderen hebben het felbegeerde schooladvies voor de middelbare school binnen. Voor de meeste kinderen en hun ouders zal het schooladvies dat de leerkracht van de basisschool heeft gegeven geen verrassing opleveren. Het is immers de bedoeling dat het schooladvies aansluit op hetgeen je kind de afgelopen jaren in de klas heeft laten zien. En als het goed is, heeft de leerkracht je daarover tijdens de oudergesprekken en in de rapporten/verslagen over geïnformeerd. Toch gaat het niet altijd goed. Lees hier meer.
 
 
 
 
 






Tips Werkende Ouders, Tips en informatie voor werkende ouders, Rhenen, Utrecht 3911 AW,

 

Unsubscribe | Change Subscriber Options