9 tips voor aanschaf oven of combisteamer | Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken eenvoudig worden geoptimaliseerd. Negen tips om de juiste keuze te maken voordat je gaat investeren in nieuwe apparatuur. | |
|
| (advertorial) | Flora: Als room, maar beter | Gasten met speciale dieetwensen zijn vaker regel dan uitzondering. Flora, de 100% plantaardige roomvervanger, is dan een ideale basis voor je gerechten. Maar smaakt en werkt Flora hetzelfde als room? Die vraag beantwoorden professionele chefs in deze video's. | |
|
| | 'Hungry for design' recept: sukade en zwarte knoflookjus | In de serie ‘Hungry for Design’ ontwikkelt een topchef op basis van het werk van een ontwerper een gerecht. Chef-kok Mark Leenders van Pullman Eindhoven Cocagne is gekoppeld aan ontwerper Raoul Vleugels. Vormen, lokaal, duurzaam en puur vormen de inspiratie voor zijn gerecht met sukade en jus van zwarte knloflook. | |
|
| 'Hungry for design' recept: op zuurdesem gebakken tartaar van coquilles | In de serie ‘Hungry for Design’ ontwikkelt een topchef op basis van het werk van een ontwerper een gerecht. Dick Middelweerd, chef-kok van De Treeswijkhoeve in Waalre is gekoppeld aan Lotte de Raadt, ontwerper en keramist. Oorsprong, water en structuren vormen de inspiratie voor zijn gerecht met tartaar van coquilles. | |
|
| (advertorial) | Desserts voor Takeaway | Met de sluiting van horeca moeten we opnieuw anders handelen om noodzakelijke inkomsten te verzekeren. Bekijk hoe je desserts in wegwerpverpakkingen kunt serveren voor bezorging. Ter inspiratie hebben we twee recepten die geschikt zijn voor takeaway ontwikkeld. | |
|
| Recept Robert Kranenborg: vegetarische stamppot | Om de nieuwe aardappeloogst te vieren, deelde Robert Kranenborg in oktober gratis duizend porties stamppot uit van zijn favoriete vegetarische stamppot. Hier het recept van zijn andijviestamppot. | |
|
| Twee top-patissiers over dé dessert trends | Gasten onthouden het eerste en het laatste gerecht vaak het beste. Dat maakt het dessert een belangrijk onderdeel van het menu. We vroegen aan top-patissiers Bart de Gans en Maurits van der Vooren: wat zijn de trends? | |
|
| Loaded fries: 8 verrassende trends voor 2021 | Loaded fries hebben een vaste plek verworven op de menukaart. En de combinaties zijn eindeloos. Al dan niet apart verpakt, deze frietjes met topping lenen zich uitstekend voor takeaway en bezorging. Dé trends van nu, uitgelicht door leveranciers. | |
|
|
Volg ons op sociale media | |
|
|
|