Nieuwsbrief Kneipp Beautiful you
Klik hier als dit bericht niet goed wordt weergegeven.
PRODUCTEN NATURE'S EXPERT Kneipp    SERVICE    OVER KNEIPP
Nieuwsbrief---Beautiful-You---Afbeelding1.3
Beste Kneipp-fan,
Je huid krijgt best wat te verduren in de zomer. Maar je blijft er stralend uitzien met onze allernieuwste bodycare producten. Maak in deze nieuwsbrief kans op een Kneipp Beauty verwenpakket.



Nieuwsbrief---Beautiful-You---Afbeelding-2 (3)
Een mooie stevige huid:
NIEUWE KNEIPP BEAUTIFUL SHAPE BODY SCRUB & LOTION
Wist je dat maar 2% van de Nederlandse vrouwen geen last heeft van een slappe huid of cellulite? Wij selecteerden twee bijzondere natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te verstevigen: druivenpitolie en sandelvruchtextract. Ze zijn verwerkt in de nieuwe Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion. Combineer deze effectieve verzorgingsproducten, ze geven je huid een natuurlijk verstevigende boost en hebben een frisse geur.
HIER WIL IK MEER OVER WETEN



Afb 3 Bodycreme 3D
Ultiem verwenmoment!
NIEUWE BEAUTY GEHEIM 
BODY CRÈME 
Na een zomerse dag kan je huid wel een extra verwenmoment gebruiken. Onze nieuwe Body crème Beauty Geheim ruikt heerlijk en laat je wegdromen naar een luxe wellness-spa. We selecteerden vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën met intensief voedende bestanddelen voor deze heerlijk geurende rijke crème.
ONTDEK HET BEAUTY GEHEIM



asdasdasd
Desirée van Curvacious:
VERS VAN DE PERS EN DIRECT VERLIEFD!
Leuk zo’n nieuwsbrief met informatie, maar hoe voelt zo’n nieuw product nu echt aan op je huid en hoe ruikt het? Kijk daar heb je nu bloggers voor! Ze testen alle producten grondig en schrijven erover. Over de nieuwe Kneipp producten zijn veel blogreviews te vinden op internet. We selecteerden er alvast één voor jou van Desirée van Curvacious. Ze was erg enthousiast en we zijn trots op haar lovende woorden.
ERVARING VAN EEN BEAUTYPRO



Nieuwsbrief---Beautiful-You---Afbeelding-5233
Nieuwe winactie
KNEIPP BEAUTY VERWENPAKKET WINNEN
Wil jij deze zomer een hele zachte, glanzende en soepele huid en een kast vol heerlijk geurende verzorgingsproducten? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op dit verwenpakket met: Alle Kneipp producten bevatten waardevolle natuurlijke ingrediënten en plantaardige werkstoffen. Ze zijn zonder minerale oliën, siliconen en conserveringsmiddelen en ondersteunen de natuurlijke beschermfunctie van de huid.
MAIL EN MAAK KANS



*Stuur een mailtje via de bovenstaande link of mail naar info@kneipp.nl. Je kunt meedoen tot 21 juni 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Zijn of haar naam wordt vermeld op onze Winnaarspagina.
Afmelden
Gegevens wijzigen
Contact
Webshop
Kneipp Benelux
Vliegend Hertlaan 49
3526 KT Utrecht
Nederland

Tel: 00800-56 34 77 46 36
E-mail: info@kneipp.nl
Website: www.kneipp.nl
 
Verantwoordelijk voor de redactionele inhoud:
Afdeling Marketing & communicatie:
E-mail: nieuws@kneipp.nl


Deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
newsletter@newslettercollector.com