Koop nu kaartje met korting
 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
topbalk
 
Beste KreaDoeliefhebber,

Nog een kleine twee maanden en dan is het zover; KreaDoe 2017! We begrijpen dat je staat te popelen om te horen wat we allemaal voor je in petto hebben. Daarom geven we je in deze nieuwsbrief alvast een klein voorproefje. En dit is nog maar slechts een kleine greep van wat je allemaal kunt verwachten. We kunnen alvast verklappen dat het één groot crea-walhalla wordt!

Wist je trouwens dat we dit jaar een nieuwe unieke Kreadoe 2017 shopper hebben? Bemachtig er een met het Verwenpakket in de KreaDoe Voorverkoop. Voor slechts €14,- krijg je een toegangskaartje, een kop koffie of thee met zoete traktatie én de KreaDoe shopper om al je nieuw geshopte hobbyproducten in te doen!
 
Verwenpakket
 
 
3D Pen Pro
Maak de mooiste creaties tot in detail met de 3D Pen Pro van 3Dandprint. De 3D Pen Pro heeft zes verschillende snelheden en je kunt handmatig de temperatuur van 60 tot 230 graden instellen. Je scoort 'm uiteraard op KreaDoe. Uiteraard staan er op KreaDoe nog veel meer aanbieders op het gebied van haken en breien, maar ook taarten & cupcakes, fashion, sieraden maken en meer. 
 
Meer nieuws button bg
 
 
3D Pen Pro
 
 
Mama Maakt
Nieuw dit jaar: Mama maakt! Een plein speciaal met de leukste DIY-projecten voor kersverse moeders, oma's, tante's en vriendinnen. Verwacht veel inspiratie voor de leukste kinderkamers, kleding, speeltjes om zelf te maken, baby- en kinderkaarten en ander leuks. Naast Mama Maakt zijn er nog meer themapleinen. Bekijk ze op de website.
 
Bekijk de verschillende pleinen button bg
 
 
Mama Maakt
 
 
Pop-up workshop Paint Bar
Ook zo’n fan van de 'Dikke Dames' en 'Gekke Koeien' schilderijen? Dit jaar zal voor het eerst een pop-up workshop plaatsvinden op KreaDoe, namelijk op zondag 5 november. Onder begeleiding van het te gekke bedrijf Paint Bar creëer je je eigen dikke dames.
 
Meer programma-updates button bg
 
 
Paint Bar
 
 
NS-aanbieding
Kom je graag met de trein naar KreaDoe? Koop dan je kaartje in de spoordeelwinkel. Daar staat een mooie aanbieding, waar je tegelijkertijd een treinkaartje en een toegangsticket koopt. 
 
Naar aanbieding button bg
 
 
NS
 
 
Volg jij ons al op Instagram?
Wist je al dat KreaDoe ook op Instagram actief is? Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste Kreadoe-nieuwtjes!
 
Naar Instagram button bg
 
 
Instagram
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Instagram   Pinterest  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2017 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.