webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 30 april 2021

Vooruitblik op grote make-over Windows 10

Eind dit jaar brengt Microsoft een grote onderdelenupdate voor Windows 10 uit onder de codenaam Sun Valley. Die staat vooral in het teken van een grondige make-over waarbij menu's en andere vensters een modere uitstraling krijgen. We blikken alvast op de update vooruit. Herken je Windows 10 straks nog wel terug? 


Ga je straks meer voor Spotify betalen?

Spotify verhoogt de komende tijd zijn prijzen, maar geldt dat ook voor jou? De streamingdienst biedt meerdere abonnementen aan en de prijsstijging kan nogal verschillen. Wat je straks maandelijks aan Spotify kwijt bent, hebben we voor je op een rijtje gezet.


HP Live Expert Center: Online winkel mét persoonlijk advies

#brandedcontent - Eerlijk is eerlijk: het kiezen van het juiste product kan soms minder vanzelfsprekend zijn dan het lijkt. Biedt het product wel wat je zoekt, kun je niet beter kiezen voor een ander model en hoe zit het met de specifieke functies die je echt nodig hebt? Herkenbaar? In Nederland kun je sinds kort kennismaken met de HP Live Experts.

 


Smartphoneverkoop trekt aan, maar Huawei blijft achter

De wereldwijde verkoop van smartphones zit weer in de lift. Het afgelopen kwartaal zijn 347 miljoen toestellen verkocht en onder meer Samsung, Apple en Xiaomi profiteren daarvan. Huawei zakt daarentegen telkens verder weg.
Lees verder ...

Sony XB13-speaker vindt altijd wel een plekje

Sony's XB13-speaker is ervoor gemaakt om mee naar buiten te nemen. Daarvoor is-ie water- en stofbestendig en wordt-ie met een draagriem geleverd.
Lees verder ...

Back-ups via usb-a en usb-c met JetFlash 930C-stick

Zoek je nog een usb-stick die voor meerdere soorten apparaten inzetbaar is, dan is de JetFlash 930C van Transcend wellicht iets voor jou.
Lees verder ...

Luqo Home: Leerachterstanden thuis inhalen door samen te spelen

Door de coronacrisis hebben veel kinderen een leerachterstand opgelopen. Bijles is welkom, maar hoe pak je dat als (groot-)ouder aan? Om die reden maakt het Utrechtse bedrijf Luqo zijn educatieve games voor kleuters tot kinderen in groep 8, nu ook geschikt voor thuis.
Lees verder ...

Schaakcomputer ChessUp denkt alvast vooruit

Wie serieus wil leren schaken, kan dat doen met behulp van een schaakcomputer. In november komt daar een nieuwe soort van uit, onder de naam ChessUp.
Lees verder ...

Pre-order nu: Cursusbundel NAS-beheer

#brandedcontent - Je hebt een NAS. Of je wilt er een. Logisch, want het is verdraaid handig, zo’n ding waarop je centraal al je muziek en films kunt stallen, zodat iedereen thuis erbij kan. Met onze Tech Academy-cursus NAS-beheer gaan we je helpen om je NAS optimaal te benutten. Je leert hoe je hem instelt en beveiligt, hoe je er extra software op installeert en hoe je eventuele problemen oplost en voortaan voorkomt. Bestel de cursusbundel nu voor maar € 39,95 in plaats van de reguliere € 69,95.

 


Heeft u een vraag aan de FAQman?