VOORVERKOOP OVERTREFT VERWACHTINGEN

1 jaar geleden


Text only:

Nooit eerder was er zoveel vraag naar kaarten als dit jaar. Duizenden tickets zijn reeds verkocht.

VOORVERKOOP OVERTREFT VERWACHTINGEN

 

VEEL BELANGSTELLING VOOR TICKETS KERSTCIRCUS DEN HAAG

Nog twee maanden en dan start Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. Van 22 december tot en met 7 januari is de show te zien in de hofstad. Nooit eerder was er zoveel vraag naar kaarten als dit jaar. Duizenden tickets zijn reeds verkocht. Wilt u de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie niet missen? Wacht niet langer en bestel toegangsbewijzen voor de datum en aanvangstijd van uw keuze.

LEES MEER

 

LIVE MUZIEK

Top acts uit alle delen van de wereld reizen af naar Den Haag om voor u op te treden. Het publiek ziet onder meer bekroonde comedy, acrobatiek en illusies in onze piste. Live muziek geeft tijdens de komende editie van Groot Kerstcircus Den Haag de toon aan. Het Manfred Huber orchestra uit Oostenrijk speelt bekende nummers en ondersteunt de verschillende acts. Showgirls en de nieuwste special effects maken de beleving compleet. Mis het niet!

LEES MEER

 
 

Doe inspiratie op bij Ranja en Rosé

Ranja en Rosé is dé website over Haagse hotspots voor kids en ouders. De redactie beschrijft en beoordeelt de leukste uitjes, winkels en horeca voor kinderen en ouders in Den Haag en omgeving. Net als vorig jaar komt de redactie ook dit keer naar de voorstelling van Groot Kerstcircus Den Haag. De show is immers het familie uitje bij uitstek. Zoekt u inspiratie voor het weekend of wilt u met uw kinderen op pad? Bezoek Ranja en Rosé en profiteer van leuke tips.

LEES MEER

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019