Voskuilen in de bios zien?

1 jaar geleden


Text only:

Gratis Winterbanden!
Geen afbeeldingen?  Webversie

De Film in bios Houten

We hebben leuk nieuws, Henk Voskuilen in de BIOS!

Vanaf 10 februari kunt u ons in de bioscoop zien! Er is de afgelopen maanden een documentaire gemaakt over ons. De film geeft een kijkje achter de schermen bij verschillende autobedrijven en laat zien hoe mooi maar ook complex het autovak in elkaar zit en wat er tegenwoordig
allemaal bij komt kijken. Er zit steeds meer elektronica in auto’s en ook klantenwensen veranderen in rap tempo. In de film zie je hoe wij hier mee omgaan.

 

 


 
 

Wij vinden het een hele leuke film geworden en hopen erop dat zoveel mogelijk mensen deze film gaan zien. Het geeft een goed beeld van de enorme hoeveelheid aan uitdagingen, mensen en werkzaamheden in onze autobranche. Maar ook spat de passie voor het autovak van het scherm!

De film draait in februari in de
Cinelounge in Houten . Auto Voskuilen maakt de avond voor u compleet met een drankje en een zoutje. Zodra de definitieve datum bekend is komen ook de tickets online.

De film kijkt lekker weg als een spannende speelfilm met veel spannende ontwikkelingen en op z’n tijd ook de nodige humor en eigentijdse muziek. Allesbehalve saai dus. Wij raden u dan ook zeker aan om de film te gaan bekijken. Hieronder ziet u de trailer.

Op www.deautovakmannen.nl kunt u zien waar u de film kunt bekijken en kunt u ook kaartjes voor de andere voorstellingen in Pathé bestellen.


Bekijk de trailer hier
 
 
 

Gratis winterbanden bij aankoop       occasion t/m 7 januari!


Een auto aanschaffen is een hele klus en een leegloper voor je bankrekening. Om u tegemoet te komen kunt u vanaf 22 december tot en met 7 januari van een speciale actie profiteren. Gratis winterbanden bij aankoop van een occasion vanaf € 5.000,-. Kom eens in onze showroom kijken of kijk alvast online!


 
 
 

Bijtelling 2017

Voor privégebruik van een auto van de zaak moet een bijtelling bij het inkomen worden gedaan. De standaardbijtelling bedraagt 25% van de catalogusprijs. Met ingang van 2017 wordt dat voor nieuwe auto's 22%. Lees alles over de nieuwe bijtellingsregels en een tabel met CO2 uitstoot 2017 in deze link
Wij wensen u fijne feestdagen en een heel mooie en vooral veilig 2017! Team Voskuilen en Team Profile Houten


 
 

Youngtimers regeling

Voor auto’s van 15 jaar en ouder blijft de Youngtimer regeling gelden. Voor deze auto's geldt een algemeen bijtellingspercentage van 35%. van de dagwaarde van de auto.

Dat kan zeer aantrekkelijk zijn. Afhankelijk van de CO2-uitstoot kan dit percentage lager uitvallen.

Voor meer info en de meest aantrekkelijke modellen klik hier voor meer info

 

 


 
  

Vind ik leuk


Tweet


Deel


Doorsturen

Auto Voskuilen
Lange schaft 24
3991 AP Houten
Tel.: 030 - 6362090
Bedankt voor uw aandacht. Wij houden u graag op de hoogte!
Voorkeuren aanpassen
  |  
Uitschrijven
 

Autovoskuilen.nl/

Categorieën: Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018