Er zijn al 741 ondernemers die zich hebben aangemeld voor de 'Bouw je Business in 28 Dagen Challenge' die we ter ere van onze verjaardagen organiseren 🎉

Beste ,

Er zijn al 741 ondernemers die zich hebben aangemeld voor de 'Bouw je Business in 28 Dagen Challenge' die we ter ere van onze verjaardagen organiseren 🎉

We starten aanstaande dinsdag 13 april al en we zagen dat jij je nog niet hebt aangemeld, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

Klik hier om mee te doen >>>

De afgelopen week hebben we veel vragen gekregen, die we hieronder even voor je op een rijtje hebben gezet:

Q. Wat houdt de challenge precies in?
A. We gaan 28 dagen op rij iedere ochtend vanaf 10:00 uur LIVE met jou aan de slag om aan jouw online business te bouwen. We doen alles stap voor stap voor en je kunt direct meeklikken + je vragen stellen. Na 28 dagen heb jij een geautomatiseerde online business die jou bezoekers, leads, klanten, fans en vrijheid oplevert.

Alle onderdelen waar we aan gaan bouwen vind je hier >>>

Q. Kost dat?
A.Eenmalig 47 euro.

Q. Moet ik er iedere dag LIVE bij zijn?
A.Nee, er zijn opnames beschikbaar. Natuurlijk hopen we dat je LIVE aanwezig bent en direct meedoet, maar als je niet kunt, dan kun je de opnames bijbestellen en deze in je eigen tijd terugkijken. De opnames blijven ook na de challenge gewoon beschikbaar.

Q. Hoe lang duren de sessies?
A.We starten iedere dag om 10:00 uur. Je kunt het gewoon via Zoom volgen. We geven je dan een klein stukje informatie + opdracht die je direct uit kunt voeren. Die demonstratie zal zo'n 20-30 minuten duren maar we beantwoorden daarna natuurlijk ook LIVE alle vragen dus reken er maar op dat een sessie dan ongeveer 60 minuten duurt.


Q. Moet ik al iets hebben?
A. Nee, zelfs als je nog geen product of website hebt kun je meedoen. Wij leren je alles wat je nodig hebt, vanaf stap 1, voor een succesvolle online business. Je leert zelfs hoe je een interessante markt kiest en aan een product komt om te verkopen als je dat nu nog niet hebt.

Q. Wat als ik al wél een website en/of funnel heb?
A. Ook dan kun je meedoen! Haal je op dit moment namelijk de hoeveelheid bezoekers, leads, klanten en omzet zoals je zou willen? Of zou het veel beter moeten? Dan kun je dankzij de challenge direct LIVE samen met ons jouw processen verbeteren en ook direct al je vragen stellen. Na 28 dagen heb jij dan de gaten in jouw business en marketingstrategie gedicht.

Klik hier om mee te doen >>>


Q. Moet ik jullie software gebruiken met de challenge?
A. Nee, het hoeft niet maar het mag wel en is wel verstandig. Je kunt tijdens de challenge onze software gratis gebruiken zodat je het volledige proces direct op de juiste manier mee kunt bouwen. Voor onze software heb je geen technische kennis nodig. Wil je geen gebruik maken van onze tools maar het in je eigen software doen, dan is dat natuurlijk ook een optie!

Q. Zit ik na de challenge aan jullie (software) vast?
A.
Nee, je mag er gratis gebruik van maken en als je er niet meer verder wilt dan is dat natuurlijk jouw keuze. Je bent volledig vrij om alles op jouw manier te doen en op ieder moment je eigen weg te gaan.

Q. Is dit voor ieder bedrijf geschikt?
A. Ja, zolang je gebruik maakt van een website waar je graag bezoekers op wilt ontvangen en een online marketing strategie wilt voeren om deze bezoekers om te zetten naar leads en klanten. Zelfs als (een deel van) de stappen in de challenge minder relevant zijn voor jouw proces, dan nog leer je de strategie er achter die je wél kunt gebruiken.


Q. Ik heb het op dit moment te druk om hiermee bezig te gaan...
A. Hoe kan je je bedrijf ooit laten groeien als je te druk bent om eraan te bouwen? Als je wacht tot je tijd over hebt, dan komen die echte gamechangers er nooit.

We hebben de challenge
niet voor niks over 28 dagen verdeeld, zodat je het naast het runnen van je bedrijf kunt doen. Elke dag is er een korte livesessie + opdracht die je in ongeveer een uurtje (vaak korter) kunt uitvoeren. Je mag natuurlijk ook verder doorwerken als je wilt.

Klik hier om je aan te melden >>>


Q. Kan ik meedoen als ik nog geen verdienmodel heb?
A. Zeker. Als je in ieder geval de richting van je business weet dan ga je tijdens deze challenge ontdekken wat voor product en verdienmodel je daaraan kunt hangen. Daarnaast nemen we je mee in het opzetten van de volledige business, zodat je meteen je eerste resultaten gaat behalen!

Q. Moet ik technische kennis hebben?
A. Nee, en je hoeft ook geen verstand van marketing te hebben. Je kunt alle software die wij demonstreren zonder technische kennis gebruiken en we laten je ook andere tools zien waarmee je (product)design,  videoproducties, advertenties etc. zelf kunt maken. Ook leren we je hoe je goede pagina's, teksten, e-mails e.d. maakt zonder dat je een basis in marketing of psychologie hoeft te hebben.


Q. Ik heb al een succesvolle business, waarom zou ik meedoen?
A. Het is altijd goed om met een verscherpte blik naar je online processen te kijken. Als je al langer in business bent dan weet je dat de kleinste details voor procenten conversieverhoging zorgen en daarmee een enorme impact maken op je winstmarge. Daarnaast begeef je je tussen honderden andere ondernemers die hun business gaan laten groeien. Een betere omgeving is er niet :-)

Q. Wanneer begint de challenge?
A.De challenge begint a.s. dinsdag 13 april om 10 uur. Vanaf dat moment gaan we elke dag (28 dagen lang) live om 10 uur met een specifieke training voor één klein concreet actiepunt. Kan je er niet elke dag bij zijn? Dan kun je op de bestelpagina de opnames erbij nemen.

Klik hier om je aan te melden >>>

Heb je nog andere vragen voor ons voor je je aanmeld?

Reageer dan even op deze mail, ons team staat voor je klaar!

Vriendelijke groet,

PS. Omdat we allebei in april jarig zijn starten we op 13 april met de "Bouw je Business" challenge. In 28 dagen begeleiden wij je stap voor stap in het maken van een eigen online business voor maar 47 euro.
Klik hier voor meer info >>>
 

Omdat je je ooit hebt ingeschreven voor één van onze PDFs of trainingen sta je op onze VIP lijst! Elke mail die je van ons krijgt is bedoeld om jou als ondernemer of marketeer verder te helpen met je website en online business. Je krijgt via onze mails als eerste te weten als er nieuwe trends zijn op gebied van online marketing waar je op in kunt spelen, als we nieuwe online marketing blogs of video's hebben geplaatst of wanneer er een toffe (gratis) training aankomt.

Wil je liever geen mails meer van ons ontvangen?
Klik dan hier om je uit te schrijven.
Let op: je ontvangt hierdoor ook geen klanten mailings en de kans is groot dat je gaat achterlopen op je concurrenten die ons wel volgen ;-) )

Deze mail is met zorg verzonden vanuit het IMU hoofdkantoor in onze mooie hoofdstad: IMU BV, Newtonlaan 281, 3584 BH Utrecht, Netherlands