Is deze mail niet goed leesbaar? Bekijk hem online.

Facebookspreekuur 10 september

We weten dat er veel vragen zijn over wasbaar luieren, we krijgen mailtjes, er wordt gechat, telefoontjes, maar soms wil je direct een vraag beantwoord zien, bijvoorbeeld over de pasvorm of het zindelijk worden van je kind.

Dat kan! Op maandagavond 10 september a.s. zit Carien voor je klaar. Van 20.00 - 21.00 uur, dus als de kinderen op bed liggen (toch?). Kijk op onze Facebookpagina en stel je vraag of lees mee, misschien is er iemand anders met exact dezelfde vraag? Iedereen is welkom!

Mother-ease oefenbroekjes

We willen ze even onder de aandacht brengen, want ze zijn zó soepel en dun, deze oefenbroekjes, het is jammer dat je ze niet kunt voelen. Wij zijn erg enthousiast over de kwaliteit van deze broekjes. Het bedrijf Mother-ease is 1 jaar ouder dan Kaatje en heeft dus bergen ervaring. Een aanrader als je op zoek bent naar oefenbroekjes!

Luierpakket in delen betalen

Een volledig luierpakket is een smak geld ineens, dat begrijpen we maar al te goed. Er zijn al zoveel kosten voor je nieuwe baby, dat pakket komt er dan óók nog bij!

Daarom hebben we sinds kort de betalingsmogelijkheden uitgebreid: je kunt nu in delen je pakket aanschaffen. Na het betalen van het eerste deel (van de 3) wordt het pakket thuisgestuurd.


Lees hier hoe het werkt

4, 5 & 6 oktober | In de wolken Festival, Amsterdam RAI

Een gloednieuwe beurs georganiseerd door Ouders van Nu: het in de wolken festival! Kaatje Katoen is er bij om (aanstaande) ouders kennis te laten maken met wasbare luiers en de voordelen te laten ontdekken.

Ben je zwanger of heb je net een baby? Dan is dit festival écht iets voor jou. Meer dan 100 merken, lezingen en workshops met handige tips van professionals, kinderkamer-inspiratie, foodtrucks, alcoholvrije cocktails en nog veel meer!

Misschien heb je de Negenmaandenbeurs overgeslagen - of was je toen nog niet in verwachting - dan is dit een heel mooi nieuw evenement!


Meer info

Maar eerst het Facebook-spreekuur!

Ben je erbij op maandag 10 september?

 

Hartelijke groeten van het team van Kaatje:
Loes, Anita, Marlinda en Carien

 

Je ontvangt deze mail omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. Wil je in de toekomst geen tips en informatie meer ontvangen, dan kun je je hier uitschrijven.

Kaatje Katoen - Nudepark 126 - 6702 DX Wageningen NL - +31(0)317 310183

<