Vredeswerk is hard nodig, nu meer dan ooit

Vredeswerk is nodig, nu meer dan ooit. Stop Wapenhandel is een van de laatste onafhankelijke vredesorganisatie. We hebben uw steun heel hard nodig. Help mee, doneer!

Kijk op https://stopwapenhandel.org/doneer/ of doneer direct op NL11 TRIO 0390 407 380.

Al sinds 1998 voert Stop Wapenhandel actie tegen wapenhandel en onderzoekt lobby en geldstromen van de wapenindustrie. Wapens brengen geen vrede. Ontwapening, diplomatie en eerlijke, duurzame economie maken onze wereld veilig. Juist nu moeten we daar aan werken.

Help mee, doneer en deel

Steun ons werk met een donatie. U kunt ons nog meer helpen door deze mail met bekenden te delen. U kunt ook mensen uitnodigen aan ons te doneren met deze voorbeeldmail of uw eigen tekst gebruiken.

Giften aan Stop Wapenhandel zijn aftrekbaar van de belasting. ANBI nummer RSIN 806589772
Oorlog in Oekraïne

Stop Wapenhandel is een van de initiatiefnemers van wekelijks protest bij het Russisch Handelsagentschap in Amsterdam. Onze oproep: Stop de oorlog, Russische troepen weg uit Oekraïne en Europa kernwapenvrij. Oorlog moet aan de onderhandelingstafel beëindigd worden, schreven we in een opiniestuk in Het Parool. Opinie: ‘Laat de wapens zwijgen in Oekraïne en steun het kerstbestand’ Parool 12 december, 2022

Wapenwedloop

De oorlog in Oekraïne wordt gebruikt om een nieuwe wapenwedloop op gang te brengen. De wapenindustrie bepaalt mede het veiligheidsbeleid en wapenexportregels worden ondermijnd. Dat staat in het Stop Wapenhandel onderzoek Smoke Screen: How states are using the war in Ukraine to drive a new arms race. De Nederlandse regering heeft €14,8 miljard extra uitgetrokken voor onder meer gevechtsvliegtuigen, bewapende drones en kruisraketten. Hierover schreef Stop Wapenhandel voor Joop.nl het artikel Steun voor wapenindustrie maakt wereld onveiliger

Meer informatie
info@stopwapenhandel.org
www.stopwapenhandel.org

Als je geen wapenhandelnieuws meer wilt ontvangen kan je hier uitschrijven
unsubscribe from this list

 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stop Wapenhandel · Anna Spenglerstraat 71 · Amsterdam, Nh 1013NL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp