Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Vroeg boeken is nu voordelig boeken bij Groepsweekend.nl
Tips van de redactie
 

Stoer vriendenweekend met buggyrijden en bowlen op de Veluwe

Zin om een weekendje weg te gaan met vrienden en leuke activiteiten te ondernemen? Tijdens het vriendenweekend gaan jullie buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen genieten van een 3-gangen diner. 's Avonds overnachten jullie met z'n allen in een comfortabele lodge! Kortom, een heerlijk weekendje weg met vrienden!
Geniet van toffe activiteiten met uw vrienden en boek deze special op de Veluwe!

 

3-daags spektakel in Brugge met bierbrouwen en rit in de paardentram door de stad

Ontdek de magische stad Brugge met zijn prachtige historische architectuur en geplaveide straten! Tijdens dit 3-daagse spektakel gaat u onder andere een fietstour maken onder begeleiding van een lokale gids, maakt u een ritje in de paardentram en krijgt u een rondleiding door een bierbrouwerij en geniet u bij de brouwerij van een dinerbuffet!
Bewonder het magische Brugge zelf en boek deze super gave trip naar Brugge!

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe - E-scootertocht en slapen in een Finse chalet

Geniet samen met uw vriendinnen van een weekendje weg in het plaatsje Dieren, aan de rand van de Veluwezoom! Op het programma staat een leuke E-scooter GPS tocht, cryptische fototocht, verrukkelijke high tea en een heerlijk 3-gangendiner. En er vindt natuurlijk ook een leuke prijsuitreiking plaats! Na een gezellige dag slapen jullie in een van de Finse chalets. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje! 
Toeren over de Veluwe en gezellig samen tafelen met vriendinnen!

 

Bourgondisch genieten in Maastricht met escape games en een heerlijke rondvaart

Kom een weekendje bourgondisch genieten in Maastricht! Door middel van een City Challenge en een VR Diner Game met een 3-gangen diner leert u elkaar en de stad beter kennen. Voor het winnende team is er een prijsje! De volgende dag wordt het weekend afgesloten met een mooie rondvaart door Maastricht. Er is genoeg vrije tijd om zelf de stad te ontdekken en in Maastricht is er van alles te beleven! 
Beleef een onvergetelijk weekend in Maastricht!

Stoer toeren of heerlijk genieten? Kiest u maar!
 

Sportief mannenweekend op de Veluwe met quadrijden, bowlen en BBQ-en

Beleef een sportief mannenweekend in Voorthuizen en ga er samen even lekker tussen uit! Scheur samen rond op de quad, ga de strijd aan op de bowlingbaan en geniet van een heerlijke BBQ! Daarnaast blijft er genoeg tijd over om de Veluwe te ontdekken. Iedere avond overnachten jullie in een gezellige groepsaccomodatie! Kom naar de Veluwe en geniet van dit complete mannenweekend!
Lekker stoer toeren met de mannen over de de Veluwe! En dames, jullie mogen ook hoor!

 

Tour de Achterhoek - Vriendinnenweekend met solex rijden

Maak een leuke solex tour door de Achterhoek en ontdek binnen 3 uur deze prachtige omgeving! Met de landelijke schoonheid is de Achterhoek één van de mooiste regio's van Nederland! Een perfect gebied voor heerlijke wandel- en fietstochten! U overnacht in een sfeervol boetiek hotel in Lochem en geniet 's avonds van een verrukkelijk 4-gangen diner. Het is hier goed vertoeven! 
Ontdek de landelijke omgeving van Lochem en geniet in de Achterhoek!

Afmelden

https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/PaYUMygXqcOaAFCooND8eda2hrnze39NybGaAyVY/